Tel +355 042212121

zgjidhni pronen

Dhoma
1
2
3
4
5+
Cmimi
Tooltip text Tooltip text
Siperfaqe
Tooltip text Tooltip text
Referim

CENTURY 21 Enternal

Tirana
Rruga
Rreth Nesh

Neqoftese jeni te interesuar qe te blini, apo te shisni pronat tuaja me cmimin me te mire ne treg, si dhe me profesionalizem, atehere duhet ti drejtoheni zyres tone per te nisur ndertimin e nje marredhenieje me solide dhe te besueshme. Profesionalizmi, Korrektesia, Shpejtesia, dhe Sherbimi jane motivi yne.

Kontaktet
Telefon :+355696568966
Numer celulari :+355696302222
Agency Location