Tel +355 042212121

zgjidhni pronen

Dhoma
1
2
3
4
5+
Cmimi
Tooltip text Tooltip text
Sipërfaqe
Tooltip text Tooltip text
Referim

CENTURY 21 Prestige

Tirana
Rruga
CENTURY 21 PRESTIGE
Rreth Nesh

CENTURY21 Prestige është adresa e duhur për të Blerë ose Shitur pronën tuaj! Shitja dhe blerja e një prone nuk mund të konsiderohet thjesht një investim ne kohe ose para por realizimi i një ëndrre, ndaj ky proces konsiderohet i gjatë dhe i vështirë. CENTURY21 Prestige me stafin e kualifikuar eshte ne sherbimin tuaj qe kjo eksperience te jete e qete dhe frytdhenese. Si, pjese e markes me te madhe ne bote per pronat e paluajtshme operon në treg duke ofruar nje standard te larte te sherbimit te ndermjetesimit. Ne degjojme me kujdes kerkesat tuaja ne menyre qe t’ju ofrojme sherbimin e personalizuar, konsulencen e duhur, marketimin dhe analizen krahasuese te tregut per pronen. Ne, do te koordinojme cdo aspekt te transaksionit te pasurise se patundshme deri ne negociatat e perfundimit, ne menyre qe Ju mund te siguroni nje transaksion te sigurt dhe profesional. Ne e kuptojmë se nuk jemi vetëm per te siguruar pronën tuaj, por per tju siguruar Ju qetesine, besimin dhe standartin e sherbimit. Ne jemi prane jush, Ekspertet Imobilare me te mire, Sherbimi me i mire, Pronat me te mira. SHERBIMI QE JU MERITONI- NJEREZIT QE JU BESONI

Kontaktet
telefon :+355 4 2 400 371
Numer celulari :+355 686045147
Agency Location