Tel +355 042212121

zgjidhni pronen

Dhoma
1
2
3
4
5+
Cmimi
Tooltip text Tooltip text
Sipërfaqe
Tooltip text Tooltip text
Referim

CENTURY 21 Golden

Qender Tirana
CENTURY 21 Golden " 2 Zemra 1 Çati "
Rreth Nesh

CENTURY 21 Golden Estate eshte zyra e projektuar vetem per te plotesuar kerkesat tuaja. Lider I profesionalizmit per ndermjetesimin e pasurive te patundshme ne rang kombetar. Per me shume se 40 vjet ne rang global kemi ndihmuar individet dhe kompanite ne shitjen dhe blerjen e pronave banesore,komerciale dhe industriale. Ne perfaqesojme bleresit dhe shitesit,dhe kemi listuar dhe shitur prona me shume se cdo agjensi tjeter. Zyra CENTURY 21 Golden Estate ofron per ju sherbimet me cilesore , te shpejta dhe te sigurta. Me experiencen, Profesinalizmin dhe Perkushtimin e CENTURY 21 Golden Estate ju do te ndiheni tashme ne shtepine tuaj.

Kontaktet
telefon :00355 42232777
Numer celulari :+355 692070052
Agency Location