zgjidhni pronen

Dhoma
1
2
3
4
5+
Cmimi
Tooltip text Tooltip text
Siperfaqe
Tooltip text Tooltip text
Referim
Ndaj sipas:
Pronat Per faqe:
Menyra e pamjes:
Property

SHITET APARTAMENTE 1+1 NE BULEVARDIN B...

Tirana › Tirana › Ali Demi
Per Shitje: 64600 € Zone 71 m²

Shitet apartament ne kompleksin Alesio 2014, ne Bulevardin Bajram Curri ne zonen Ali Demi. Apartamenti ndodhet në katin e gjashte te nje godine 6 kateme orientim nga jugu. Apartamenti është i ...
Ref. CPM 508
92 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

SHITET APARTAMENT 2+1 NE BULEVARDIN BA...

Tirana › Tirana › Ali Demi
Per Shitje: 94600 € Zone 118 m²

Shitet apartament ne kompleksin Alesio 2014, ne Bulevardin Bajram Curri ne zonen Ali Demi. Apartamenti ndodhet në katin e dyte banim te nje godine 6 kate me orientim nga jugu. Apartamenti ësht...
Ref. CPM 507
985 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

SHITET APARTAMENTE 2+1 NE BULEVARDIN B...

Tirana › Tirana › Ali Demi
Per Shitje: 96300 € Zone 107 m²

Shitet apartament ne kompleksin Alesio 2014, ne Bulevardin Bajram Curri ne zonen Ali Demi. Apartamenti ndodhet në katin e dyte, dhe te gjashte te nje godine 6 kate me orientim nga lindja. Apar...
Ref. CPM 506
115 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

SHITET APARTAMENTE 1+1 NE BULEVARDIN B...

Tirana › Tirana › Ali Demi
Per Shitje: 58700 € Zone 69 m²

Shitet apartament ne kompleksin Alesio 2014, ne Bulevardin Bajram Curri ne zonen Ali Demi. Apartamenti ndodhet në katin e katert dhe te peste te nje godine 6 kate me orientim nga perendimi. Ap...
Ref. CPM 505
1000 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

SHITET APARTAMENTE 3+1 NE BULEVARDIN B...

Tirana › Tirana › Ali Demi
Per Shitje: 110200 € Zone 137 m²

Shitet apartament ne kompleksin Alesio 2014, ne Bulevardin Bajram Curri ne zonen Ali Demi. Apartamenti ndodhet në katin e katert dhe te gjashte te nje godine 6 kate. Apartamenti është i organi...
Ref. CPM 504
106 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

SHITET APARTAMENTE 3+1 NE BULEVARDIN B...

Tirana › Tirana › Ali Demi
Per Shitje: 106000 € Zone 117 m²

Shitet apartament ne kompleksin Alesio 2014, ne Bulevardin Bajram Curri ne zonen Ali Demi. Apartamenti ndodhet në katin e dyte te nje godine 6 kate me orientim nga Lindja. Apartamenti është i ...
Ref. CPM 503
65 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

SHITET APARTAMENTE 2+1 NE BULEVARDIN B...

Tirana › Tirana › Ali Demi
Per Shitje: 89300 € Zone 105 m²

Shitet apartament ne kompleksin Alesio 2014, ne Bulevardin Bajram Curri ne zonen Ali Demi. Apartamenti ndodhet në katin e dyte te nje godine 6 kate me orientim nga jugu. Apartamenti është i or...
Ref. CPM 502
337 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

SHITET APARTAMENTE 2+1 NE BULEVARDIN B...

Tirana › Tirana › Ali Demi
Per Shitje: 87200 € Zone 109 m²

Shitet apartament ne kompleksin Alesio 2014, ne Bulevardin Bajram Curri ne zonen Ali Demi. Apartamenti ndodhet në katin e trete, katert dhe te peste te nje godine 6 kate. Apartamenti është i ...
Ref. CPM 501
139 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

Shiten garsoniere ne plazhin e Shengj...

Lezhë › Shëngjin › Shëngjin
Per Shitje: 31000 € Zone 45 m²

Keto tipologji apartamentesh ndodhen ne katin e 2 -te dhe te 3-te te nje godine 5 kate. Apartamentet organizohen nga 1 dhome gjumi dhe sallon i perbashket me kuzhinen + 1 tualet dhe nje ballkon. Apart...
Ref. CPM 499
92 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

Shiten apartamente 1+1 ne plazhin e Sh...

Lezhë › Shëngjin › Shëngjin
Per Shitje: 33950 € Zone 53 m²

Keto tipologji apartamentesh ndodhen ne katin e 2 -te dhe te 3-te te nje godine 5 kate. Apartamentet organizohen nga 1 dhome gjumi, 1 sallon i perbashket me kuzhinen, 1 tualet dhe nje ballkon. Apartam...
Ref. CPM 498
78 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

Shiten apartamente 1+1 ne plazhin e Sh...

Lezhë › Shëngjin › Shëngjin
Per Shitje: 39500 € Zone 61 m²

Keto tipologji apartamentesh ndodhen ne katin e 2 -te dhe te 3-te te nje godine 5 kate. Apartamentet organizohen nga 1 dhome gjumi, 1 sallon i perbashket me kuzhinen, 1 tualet dhe nje ballkon. Apartam...
Ref. CPM 497
122 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

SHITEN APARTAMENTE 1+1 TE REZIDENCA GA...

Kavajë › Kavajë
Per Shitje: 22000 € Zone 73 m²

Shiten apartamente tek Rezidenca Gasser, Prane Shkembit te Kavajes. Ky kompleks ndodhet ne nje distance prej 250m larg bregut te detit. Kjo tipologji apartamenti eshte e pozicionuar ne katin e 3 banim...
Ref. CPM 496
139 Vizita
Agent
Ira Aga
CENTURY 21 CPM
+355 69 405 0025
Property

SHITEN GARSONIERE TEK REZIDENCA GASSER...

Kavajë › Kavajë
Per Shitje: 16000 € Zone 54 m²

Shiten garsoniere tek Rezidenca Gasser, Prane Shkembit te Kavajes. Ky kompleks ndodhet ne nje distance prej 250m larg bregut te detit. Apartamenti eshte i pozicionuar ne katin e 2 banim dhe i orientua...
Ref. CPM 494
280 Vizita
Agent
Ira Aga
CENTURY 21 CPM
+355 69 405 0025
Property

SHITEN APARTAMENT 1+1 TEK REZIDENCA GA...

Kavajë › Kavajë
Per Shitje: 26000 € Zone 80 m²

Shite apartamente 1+1 te Rezidenca Gasser, Afërt Shkëmbit i Kavajës. Ky kompleks është 250 m larg nga bregu i detit. Apartamenti eshte i organizuar me ambienti të ditës së bashku me kuzhinë, 1 dhomë g...
Ref. CPM 493
218 Vizita
Agent
Ira Aga
CENTURY 21 CPM
+355 69 405 0025
Property

SHITEN GARSONIERE TEK REZIDENCA GASSER...

Kavajë › Kavajë
Per Shitje: 14000 € Zone 46 m²

Shiten garsoniere tek Rezidenca Gasser, Prane Shkembit te Kavajes, me Hipoteke. Ky kompleks ka nje distance prej 250 m larg bregut te detit. Keto tipologji garsoniere jane te organizuara ne ambientin ...
Ref. CPM 492
209 Vizita
Agent
Ira Aga
CENTURY 21 CPM
+355 69 405 0025
Property

SHITEN APARTAMENTE 1+1 ME VERANDE TEK ...

Kavajë › Kavajë
Per Shitje: 34000 € Zone 97 m²

Shiten apartamente 1+1 me verande ne katin e 1 banim vetem 250 m larg bregut te detit. Apartamenti organizohet nga ambienti i ndenjes + kuzhine, nje dhome gjumi + tualet dhe verande me siperfaqe 14 m...
Ref. CPM 491
466 Vizita
Agent
Ira Aga
CENTURY 21 CPM
+355 69 405 0025
Property

SHITEN APARTAMENTE 1+1 ME VERANDE TEK ...

Kavajë › Kavajë
Per Shitje: 22000 € Zone 54 m²

Shiten apartamente 1+1 me verande ne katin e 1 banim vetem 250 m larg bregut te detit. Apartamenti organizohet nga ambienti i ndenjes + kuzhine, tualet dhe verande me siperfaqe 28 m2. Secila nga shkal...
Ref. CPM 490
335 Vizita
Agent
Ira Aga
CENTURY 21 CPM
+355 69 405 0025
Property

SHITEN GARSONIERE TEK REZIDENCA GASSER...

Kavajë › Kavajë
Per Shitje: 15000 € Zone 47 m²

Shiten garsoniere tek Rezidenca Gasser, Prane Shkembit te Kavajes. Ky kompleks ndodhet ne nje distance prej 250m larg bregut te detit. Kjo tipologji nodhet ne katin e 7 banim . Garsonieret jane te ori...
Ref. CPM 489
217 Vizita
Agent
Ira Aga
CENTURY 21 CPM
+355 69 405 0025
Property

SHITEN GARSONIERE TEK REZIDENCA GASSER...

Kavajë › Kavajë
Per Shitje: 16000 € Zone 54 m²

Shiten garsoniere tek Rezidenca Gasser, Prane Shkembit te Kavajes. Ky kompleks ndodhet ne nje distance prej 250m larg bregut te detit. Kjo tipologji apartamentesh eshte e pozicionuara ne katin e 7 ban...
Ref. CPM 487
444 Vizita
Agent
Ira Aga
CENTURY 21 CPM
+355 69 405 0025
Property

Shitet apartament 3+1 prane ktheses se...

Tirana › Tirana › Kamez
Per Shitje: 60000 € Zone 0 m²

Prane ktheses se kamzes shitet apartament 3+1 me siperfaqe 138m2 ! Apartamenti ndodhet ne katin e 2 te nje pallati cilesor. Organizohet ne ambjentin e ndenjes & kuzhine, 3 dhoma gjumi dhe 2 tualete. D...
Ref. CPM 486
170 Vizita
Agent
Ira Aga
CENTURY 21 CPM
+355 69 405 0025
Property

ONE BEDROOM APARTMENT WITH SEA VIEW FO...

Sarandë › Sarandë › Sarandë
Per Shitje: 55000 € Zone 51 m²

First line one bedroom apartment for sale next to the beach. The building is of high quality construction. In walking distance the whole infrastructure: a supermarket, pharmacies, a hospital.For the v...
Ref. CPM 485
623 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

SHITEN APARTAMENTE 1+1 TEK REZIDENCA G...

Kavajë › Kavajë
Per Shitje: 26000 € Zone 79 m²

Shiten apartamente 1+1 tek Rezidenca Gasser,prane Shkembit te Kavajes vetem 250 m larg bregut te detit. Apartamentet organizohen nga ambienti i ndenjes + kuzhine, dhome gjumi, tualet dhe ballkon. Ky t...
Ref. CPM 484
326 Vizita
Agent
Ira Aga
CENTURY 21 CPM
+355 69 405 0025
Property

SHITEN APARTAMENT 1+1 TE SHKEMBI I KAV...

Kavajë › Kavajë
Per Shitje: 29000 € Zone 97 m²

Shitet 1 + 1 apartamente të Gasser Rezidenca, Afërt Shkëmbi i Kavajës. Ky kompleks është 250 m larg nga bregu i detit. Apartamenti eshte i organizuar me ambienti të ditës së bashku me kuzhinë, 1 dhomë...
Ref. CPM 483
242 Vizita
Agent
Ira Aga
CENTURY 21 CPM
+355 69 405 0025
Property

SHITEN APARTAMENT 1+1 TE SHKEMBI I KAV...

Kavajë › Kavajë
Per Shitje: 29000 € Zone 97 m²

Shitet 1 + 1 apartamente të Gasser Rezidenca, Afërt Shkëmbi i Kavajës. Ky kompleks është 250 m larg nga bregu i detit. Apartamenti eshte i organizuar me ambienti të ditës së bashku me kuzhinë, 1 dhomë...
Ref. CPM 482
484 Vizita
Agent
Ira Aga
CENTURY 21 CPM
+355 69 405 0025