zgjidhni pronen

Dhoma
1
2
3
4
5+
Cmimi
Tooltip text Tooltip text
Siperfaqe
Tooltip text Tooltip text
Referim
Ndaj sipas:
Pronat Per faqe:
Menyra e pamjes:
Property

SHITET APARTAMENT 2+1 NE BULEVARDIN BA...

Tirana › Tirana › Ali Demi
Per Shitje: 94560 € Zone 118 m²

Shitet apartament ne kompleksin Alesio 2014, prane Maternitetit te Ri,Ne Bulevardin Bajram Curri ne zonen Ali Demi. Apartamenti ndodhet në katin e dyte banim te nje godine 6 kate me orientim nga j...
Ref. CPM 507
550 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

SHITET APARTAMENTE 2+1 NE BULEVARDIN B...

Tirana › Tirana › Ali Demi
Per Shitje: 96300 € Zone 107 m²

Shitet apartament ne kompleksin Alesio 2014, prane Maternitetit te Ri,Ne Bulevardin Bajram Curri ne zonen Ali Demi. Apartamenti ndodhet në katin e dyte, dhe te gjashte te nje godine 6 kate me orie...
Ref. CPM 506
81 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

SHITET APARTAMENTE 1+1 NE BULEVARDIN B...

Tirana › Tirana › Ali Demi
Per Shitje: 58700 € Zone 69 m²

Shitet apartament ne kompleksin Alesio 2014, prane Maternitetit te Ri,Ne Bulevardin Bajram Curri ne zonen Ali Demi. Apartamenti ndodhet në katin e katert dhe te peste te nje godine 6 kate me orien...
Ref. CPM 505
67 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

SHITET APARTAMENTE 3+1 NE BULEVARDIN B...

Tirana › Tirana › Ali Demi
Per Shitje: 110200 € Zone 137 m²

Shitet apartament ne kompleksin Alesio 2014, prane Maternitetit te Ri,Ne Bulevardin Bajram Curri ne zonen Ali Demi. Apartamenti ndodhet në katin e katert dhe te gjashte te nje godine 6 kate. A...
Ref. CPM 504
62 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

SHITET APARTAMENTE 3+1 NE BULEVARDIN B...

Tirana › Tirana › Ali Demi
Per Shitje: 106000 € Zone 117 m²

Shitet apartament ne kompleksin Alesio 2014, prane Maternitetit te Ri,Ne Bulevardin Bajram Curri ne zonen Ali Demi. Apartamenti ndodhet në katin e dyte te nje godine 6 kate me orientim nga Lindja....
Ref. CPM 503
42 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

SHITET APARTAMENTE 2+1 NE BULEVARDIN B...

Tirana › Tirana › Ali Demi
Per Shitje: 89300 € Zone 105 m²

Shitet apartament ne kompleksin Alesio 2014, prane Maternitetit te Ri,Ne Bulevardin Bajram Curri ne zonen Ali Demi. Apartamenti ndodhet në katin e dyte te nje godine 6 kate me orientim nga jugu. ...
Ref. CPM 502
261 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

SHITET APARTAMENTE 2+1 NE BULEVARDIN B...

Tirana › Tirana › Ali Demi
Per Shitje: 87200 € Zone 109 m²

Shitet apartament ne kompleksin Alesio 2014, prane Maternitetit te Ri,Ne Bulevardin Bajram Curri ne zonen Ali Demi. Apartamenti ndodhet në katin e trete, katert dhe te peste te nje godine 6 kate....
Ref. CPM 501
81 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

Shiten garsoniere ne plazhin e Shengj...

Lezhë › Shëngjin › Shëngjin
Per Shitje: 31000 € Zone 45 m²

Keto tipologji apartamentesh ndodhen ne katin e 2 -te dhe te 3-te te nje godine 5 kate. Apartamentet organizohen nga 1 dhome gjumi dhe sallon i perbashket me kuzhinen + 1 tualet dhe nje ballkon. Apart...
Ref. CPM 499
82 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

Shiten apartamente 1+1 ne plazhin e Sh...

Lezhë › Shëngjin › Shëngjin
Per Shitje: 33950 € Zone 53 m²

Keto tipologji apartamentesh ndodhen ne katin e 2 -te dhe te 3-te te nje godine 5 kate. Apartamentet organizohen nga 1 dhome gjumi, 1 sallon i perbashket me kuzhinen, 1 tualet dhe nje ballkon. Apartam...
Ref. CPM 498
67 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

Shiten apartamente 1+1 ne plazhin e Sh...

Lezhë › Shëngjin › Shëngjin
Per Shitje: 39500 € Zone 61 m²

Keto tipologji apartamentesh ndodhen ne katin e 2 -te dhe te 3-te te nje godine 5 kate. Apartamentet organizohen nga 1 dhome gjumi, 1 sallon i perbashket me kuzhinen, 1 tualet dhe nje ballkon. Apartam...
Ref. CPM 497
115 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

ONE BEDROOM APARTMENT WITH SEA VIEW FO...

Sarandë › Sarandë › Sarandë
Per Shitje: 55000 € Zone 51 m²

First line one bedroom apartment for sale next to the beach. The building is of high quality construction. In walking distance the whole infrastructure: a supermarket, pharmacies, a hospital.For the v...
Ref. CPM 485
616 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

VILLA FOR SALE IN CENTER OF SARANDA, A...

Sarandë › Sarandë › Sarandë
Per Shitje: 175000 € Zone 175 m²

Villa in the city center for Sale. The rooms are laminate and quality tiles, heating throughout the house. There are 2 bedrooms, living room with fireplace, kitchen, office cabinet , bathroom with b...
Ref. CPM 478
662 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

TWO BEDROOM APARTMENT WITH SEA VIEW FO...

Durrës › Durrës › Shkembi I Kavajes
Per Shitje: 91500 € Zone 122 m²

Two bedroom apartment with sea views of the Adriatic Sea for sale, Durres, Albania Area - 122 m2 2 bedrooms Living room + Kitchen 1 bathroom Balcony The buyer can choose a tile and plumbing wh...
Ref. CPM 454
369 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

THREE BEDROOM APARTMENT WITH SEA VIEW ...

Durrës › Durrës › Shkembi I Kavajes
Per Shitje: 102500 € Zone 128 m²

Three bedroom apartment with panoramic views of the Adriatic Sea for sale, Durres, Albania Area - 128 m2 3 bedrooms Living room + Kitchen 2 bathrooms Balcony The buyer can choose a tile and pl...
Ref. CPM 453
628 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

TWO BEDROOMS APARTMENT WITH SEA VIEW F...

Durrës › Durrës › Shkembi I Kavajes
Per Shitje: 100000 € Zone 125 m²

Two-bedroom apartment with panoramic views of the Adriatic Sea for sale, Durres, Albania Area - 125 m2 2 bedrooms Living room + Kitchen 1 bathroom Balcony The buyer can choose a tile and plumb...
Ref. CPM 452
536 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

VILLA FOR SALE WITH SEA VIEW IN SARAND...

Sarandë › Sarandë › Sarandë
Per Shitje: 350000 € Zone 322 m²

Villa with a view of the Ionian Sea! The total land area is 322 m2 and the living area is 250 m2. It consists of 2 floors. First floor: - 1 bedroom, living room + kitchen, bathroom, balcony. Second...
Ref. CPM 448
1033 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

One bedroom furnished apartment with s...

Sarandë › Sarandë › Sarandë
Per Shitje: 55000 € Zone 70 m²

Front line apartment with sea view in Saranda for sale. The property is finished and ready to move in. Features of Albania Real Estate in Sarande: • Apartment size inside -59,5 m2 • One bedroom ...
Ref. CPM 447
912 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

TWO BEDROOM APARTMENT WITH SEA AND MOU...

Vlorë › Vlorë › Uji I ftohte
Per Shitje: 64600 € Zone 76 m²

Property for sale in Albania. HIGHEST QUALITY CONSTRUCTION. Apartment for sale with the certificate of ownership. Quiet area. Sea and mountain view. Description Apartment for Sale in Vlore, Albania: •...
Ref. CPM 445
739 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

One bedroom apartment WITH SEA AND MOU...

Vlorë › Vlorë › Uji I ftohte
Per Shitje: 73950 € Zone 87 m²

Property for sale in Albania. HIGHEST QUALITY CONSTRUCTION. Apartment for sale with the certificate of ownership. Quiet area. Sea view. Description Apartment for Sale in Vlore, Albania: •Total Size - ...
Ref. CPM 444
544 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

Two bedroom apartment with sea and mou...

Vlorë › Vlorë › Uji I ftohte
Per Shitje: 73950 € Zone 87 m²

Property for sale in Albania. HIGHEST QUALITY CONSTRUCTION. FURNISHED apartment for sale with the certificate of ownership. Quiet area. Sea and mountain view. Description Apartment for Sale in Vlore, ...
Ref. CPM 443
488 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

One bedroom apartment with sea view fo...

Vlorë › Vlorë › Uji I ftohte
Per Shitje: 68500 € Zone 76 m²

Property for sale in Albania. HIGHEST QUALITY CONSTRUCTION. FURNISHED apartment for sale with the certificate of ownership. Quiet area. Sea view. Description Apartment for Sale in Vlore, Albania: •Tot...
Ref. CPM 442
465 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

Furnished apartment with mountain view...

Vlorë › Vlorë › Uji I ftohte
Per Shitje: 45000 € Zone 60 m²

Property for sale in Albania. HIGHEST QUALITY CONSTRUCTION. FURNISHED apartment for sale with the certificate of ownership. Quiet area. mountain view. Description Apartment for Sale in Vlore, Albania:...
Ref. CPM 441
367 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

One bedroom apartment for Sale in Vlor...

Vlorë › Vlorë › Uji I ftohte
Per Shitje: 44200 € Zone 52 m²

Property for sale in Albania. HIGHEST QUALITY CONSTRUCTION. FURNISHED apartment for sale with the certificate of ownership. Quiet area. Sea view. Description Apartment for Sale in Vlore, Albania: ...
Ref. CPM 440
690 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20
Property

Apartament for Sale in Shëngjin, Alban...

Lezhë › Shëngjin › Shëngjin
Per Shitje: 46900 € Zone 70 m²

One-bedroom furnished apartment for Sale in Shengjin in center next to Adriatic sea. Apartment located at 3 floors. Sea view. Near shops, restaurants etc. For more information or a property visit co...
Ref. CPM 437
432 Vizita
Agent
Desian Dyrmishi
CENTURY 21 CPM
+355 69 40 500 20