zgjidhni pronen

Dhoma
1
2
3
4
5+
Cmimi
Tooltip text Tooltip text
Siperfaqe
Tooltip text Tooltip text
Referim
Ndaj sipas:
Pronat Per faqe:
Menyra e pamjes:
Property

OKAZION!!! SHITET AMBJENT KOMERCIAL ...

Tirana › Tirana › Rruga Dritan Hoxha
Per Shitje: 51000 € Zone 73 m²

Shitet ambjenti me sip. te brendeshme 68 m2 dhe sip. totale 73 m2, me fasade dhe te mbyllura me qepen. Ambienti ndodhet te pallatet e Arabit, perballe kryqezimit te hyrjes se Laprakes, si dhe shitet m...
Ref. partners 466
51 Vizita
Agent
Ermal Gjineci
CENTURY 21 Partners
0697070045
Property

SHITET TOKE BUZE RRUGES NE FARKE TE MA...

Tirana › Tirana › Surrel
Per Shitje: Zone 0 m²

Shitet 21700 m2 toke buze rruges kryesore ne Farke, e pershtatshme per biznes dhe per banim. Zona ku ndodhet toka, eshte miratuar per ndertim Vilash deri ne 3 kate. Paralel me tokene eshte ne ndertim ...
Ref. partners 461
79 Vizita
Agent
Ermal Gjineci
CENTURY 21 Partners
0697070045
Property

SHITET APARTAMENT 2+1+2 TE KOMUNA E PA...

Tirana › Tirana › Komuna e Parisit
Per Shitje: 105000 € Zone 95 m²

Apartamenti ndodhet te Lulishtja ne Komune te Parisit, me akses te menjehershem ne rruge kryesore. Zona ne te cilin ndodhet apartamenti, eshte nga me te kerkuarat ne Tirane, pasi ofron cdo facilitet t...
Ref. partners 460
107 Vizita
Agent
Ermal Gjineci
CENTURY 21 Partners
0697070045
Property

SHITET AMBJENT KOMERCIAL ( DYQAN ) ME ...

Tirana › Tirana › Vilat Gjermane
Per Shitje: 133500 € Zone 76 m²

Ambienti ndodhet ne katin 0 te nje pallati te ri 11 katesh me ashensor, teper cilesor dhe me sistem kapote. Ndodhet ne nje nga zonat me te mira te Tiranes, ku mbizoteron qetesia dhe ajri i paster. Dyq...
Ref. partners 459
42 Vizita
Agent
Ermal Gjineci
CENTURY 21 Partners
0697070045
Property

SHITET AMBJENT KOMERCIAL ( DYQAN ) ME ...

Tirana › Tirana › Vilat Gjermane
Per Shitje: 135000 € Zone 77 m²

Ambienti ndodhet ne katin 0 te nje pallati te ri 11 katesh me ashensor, teper cilesor dhe me sistem kapote. Ndodhet ne nje nga zonat me te mira te Tiranes, ku mbizoteron qetesia dhe ajri i paster. Dyq...
Ref. partners 458
25 Vizita
Agent
Ermal Gjineci
CENTURY 21 Partners
0697070045
Property

SHITET AMBJENT KOMERCIAL ( DYQAN ) ME ...

Tirana › Tirana › Vilat Gjermane
Per Shitje: 85000 € Zone 50 m²

Ambienti ndodhet ne katin 0 te nje pallati te ri 11 katesh me ashensor, teper cilesor dhe me sistem kapote. Ndodhet ne nje nga zonat me te mira te Tiranes, ku mbizoteron qetesia dhe ajri i paster. Dyq...
Ref. partners 457
26 Vizita
Agent
Ermal Gjineci
CENTURY 21 Partners
0697070045
Property

SHITET APARTAMENT 1+1 ME HIPOTEKE TE V...

Tirana › Tirana › Vilat Gjermane
Per Shitje: 69400 € Zone 69 m²

Apartamenti ndodhet ne nje pallati te ri 11 katesh me ashensor, teper cilesor dhe me sistem kapote. Ndodhet ne nje nga zonat me te mira te Tiranes, ku mbizoteron qetesia dhe ajri i paster. Apartamenti...
Ref. partners 454
68 Vizita
Agent
Ermal Gjineci
CENTURY 21 Partners
0697070045
Property

SHITET APARTAMENT 1+1 ME HIPOTEKE TE V...

Tirana › Tirana › Vilat Gjermane
Per Shitje: 68100 € Zone 68 m²

Apartamenti ndodhet ne nje pallati te ri 11 katesh me ashensor, teper cilesor dhe me sistem kapote. Ndodhet ne nje nga zonat me te mira te Tiranes, ku mbizoteron qetesia dhe ajri i paster. Apartamenti...
Ref. partners 452
44 Vizita
Agent
Ermal Gjineci
CENTURY 21 Partners
0697070045
Property

SHITET APARTAMENT 1+1 ME HIPOTEKE TE V...

Tirana › Tirana › Vilat Gjermane
Per Shitje: 67500 € Zone 67 m²

Apartamenti ndodhet ne nje pallati te ri 11 katesh me ashensor, teper cilesor dhe me sistem kapote. Ndodhet ne nje nga zonat me te mira te Tiranes, ku mbizoteron qetesia dhe ajri i paster. Apartamenti...
Ref. partners 451
40 Vizita
Agent
Ermal Gjineci
CENTURY 21 Partners
0697070045
Property

SHITET APARTAMENT 2+1+2 ME HIPOTEKE TE...

Tirana › Tirana › Vilat Gjermane
Per Shitje: 103500 € Zone 103 m²

Apartamenti ndodhet ne nje pallati te ri 11 katesh me ashensor, teper cilesor dhe me sistem kapote. Ndodhet ne nje nga zonat me te mira te Tiranes, ku mbizoteron qetesia dhe ajri i paster. Apartamenti...
Ref. partners 450
59 Vizita
Agent
Ermal Gjineci
CENTURY 21 Partners
0697070045
Property

SHITET APARTAMENT 2+1+2 ME HIPOTEKE TE...

Tirana › Tirana › Vilat Gjermane
Per Shitje: 103000 € Zone 103 m²

Apartamenti ndodhet ne nje pallati te ri 11 katesh me ashensor, teper cilesor dhe me sistem kapote. Ndodhet ne nje nga zonat me te mira te Tiranes, ku mbizoteron qetesia dhe ajri i paster. Apartamenti...
Ref. partners 449
37 Vizita
Agent
Ermal Gjineci
CENTURY 21 Partners
0697070045
Property

SHITET APARTAMENT 2+1+2 ME HIPOTEKE TE...

Tirana › Tirana › Vilat Gjermane
Per Shitje: 105200 € Zone 105 m²

Apartamenti ndodhet ne nje pallati te ri 11 katesh me ashensor, teper cilesor dhe me sistem kapote. Ndodhet ne nje nga zonat me te mira te Tiranes, ku mbizoteron qetesia dhe ajri i paster. Apartamenti...
Ref. partners 448
28 Vizita
Agent
Ermal Gjineci
CENTURY 21 Partners
0697070045
Property

SHITET APARTAMENT 2+1+2 ME HIPOTEKE TE...

Tirana › Tirana › Vilat Gjermane
Per Shitje: 107500 € Zone 107 m²

Apartamenti ndodhet ne nje pallati te ri 11 katesh me ashensor, teper cilesor dhe me sistem kapote. Ndodhet ne nje nga zonat me te mira te Tiranes, ku mbizoteron qetesia dhe ajri i paster. Apartamenti...
Ref. partners 447
22 Vizita
Agent
Ermal Gjineci
CENTURY 21 Partners
0697070045
Property

SHITET APARTAMENT 2+1+2 ME HIPOTEKE TE...

Tirana › Tirana › Vilat Gjermane
Per Shitje: 104600 € Zone 104 m²

Apartamenti ndodhet ne nje pallati te ri 11 katesh me ashensor, teper cilesor dhe me sistem kapote. Ndodhet ne nje nga zonat me te mira te Tiranes, ku mbizoteron qetesia dhe ajri i paster. Apartamenti...
Ref. partners 446
29 Vizita
Agent
Ermal Gjineci
CENTURY 21 Partners
0697070045
Property

SHITET APARTAMENT 2+1+2 ME HIPOTEKE TE...

Tirana › Tirana › Vilat Gjermane
Per Shitje: 94600 € Zone 94 m²

Apartamenti ndodhet ne nje pallati te ri 11 katesh me ashensor, teper cilesor dhe me sistem kapote. Ndodhet ne nje nga zonat me te mira te Tiranes, ku mbizoteron qetesia dhe ajri i paster. Apartamenti...
Ref. partners 445
42 Vizita
Agent
Ermal Gjineci
CENTURY 21 Partners
0697070045
Property

SHITET APARTAMENT 2+1+2 ME HIPOTEKE TE...

Tirana › Tirana › Vilat Gjermane
Per Shitje: 107200 € Zone 107 m²

Apartamenti ndodhet ne nje pallati te ri 11 katesh me ashensor, teper cilesor dhe me sistem kapote. Ndodhet ne nje nga zonat me te mira te Tiranes, ku mbizoteron qetesia dhe ajri i paster. Apartamenti...
Ref. partners 444
20 Vizita
Agent
Ermal Gjineci
CENTURY 21 Partners
0697070045
Property

SHITET APARTAMENT + 37 M2 VERANDE ME H...

Tirana › Tirana › Vilat Gjermane
Per Shitje: 129000 € Zone 147 m²

Apartamenti ndodhet ne katin e 11 te nje pallati te ri 11 katesh me ashensor, teper cilesor dhe me sistem kapote. Ndodhet ne nje nga zonat me te mira te Tiranes, ku mbizoteron qetesia dhe ajri i paste...
Ref. partners 443
37 Vizita
Agent
Ermal Gjineci
CENTURY 21 Partners
0697070045
Property

SHITET APARTAMENT ME HIPOTEKE TE VILAT...

Tirana › Tirana › Vilat Gjermane
Per Shitje: 131000 € Zone 131 m²

Apartamenti ndodhet ne katin e 1te banimit te nje pallati te ri 11 katesh me ashensor, teper cilesor dhe me sistem kapote. Ndodhet ne nje nga zonat me te mira te Tiranes, ku mbizoteron qetesia dhe ajr...
Ref. partners 442
57 Vizita
Agent
Ermal Gjineci
CENTURY 21 Partners
0697070045
Property

SHITET APARTAMENT + 113 M2 VERANDE ME ...

Tirana › Tirana › Vilat Gjermane
Per Shitje: 280000 € Zone 337 m²

Apartamenti ndodhet ne katin e 10 te nje pallati te ri 11 katesh me ashensor, teper cilesor dhe me sistem kapote. Ndodhet ne nje nga zonat me te mira te Tiranes, ku mbizoteron qetesia dhe ajri i paste...
Ref. partners 441
59 Vizita
Agent
Ermal Gjineci
CENTURY 21 Partners
0697070045
Property

SHITET APARTAMENT + 115 M2 VERANDE ME ...

Tirana › Tirana › Vilat Gjermane
Per Shitje: 410000 € Zone 385 m²

Apartamenti ndodhet ne katin e 11 te nje pallati te ri 11 katesh me ashensor, teper cilesor dhe me sistem kapote. Ndodhet ne nje nga zonat me te mira te Tiranes, ku mbizoteron qetesia dhe ajri i paste...
Ref. partners 440
93 Vizita
Agent
Ermal Gjineci
CENTURY 21 Partners
0697070045
Property

SUPER APARTAMENT 2+1 PER SHITJE NE "KO...

Tirana › Tirana › Komuna e Parisit
Per Shitje: 103000 € Zone 120 m²

Shitet Super Apartament 2+1 ne nje nga zonat me te kerkuara dhe te preferuara te Tiranes, te Komuna e Parisit. Apartamenti ndodhet ne katin e 6 te pallati te ri 10 katesh me ashensor dhe sigurisht te ...
Ref. partners 432
266 Vizita
Agent
Ermal Gjineci
CENTURY 21 Partners
0697070045
Property

JEPET ME QIRA AMBJENT KOMERCIAL TE "KO...

Tirana › Tirana › Kompleksi Delijorgji
Per Qira: 500 € Zone 30 m²

Jepet me qira Ambjent komercial me sip. 30 m2, te " Kompleksi Delijorgji". Ambjenti ka fasade xhami, ndodhet ne katin 0 buze rruges dhe me akses te menjehershem ne rruge kryesore. Kompleksi ne te cili...
Ref. partners 427
117 Vizita
Agent
Ermal Gjineci
CENTURY 21 Partners
0697070045
Property

SHITET SUPER VILE NE SARANDE / PIQERAS...

Sarandë › Sarandë › Sarandë
Per Shitje: 400000 € Zone 330 m²

Shitet super vile ne Piqeras te Sarandes. Vila eshte 2 kateshe me sip. nderimi 180 m2, si dhe 240 m2 truall. E vecanta e viles eshte se e gjithe vila eshte ndertuar me gur mali te zgjedhur dhe te punu...
Ref. partners 426
142 Vizita
Agent
Ermal Gjineci
CENTURY 21 Partners
0697070045
Property

JEPET ME QIRA AMBJENT DUBLEX TE "KOMPL...

Tirana › Tirana › Kompleksi Delijorgji
Per Qira: 1000 € Zone 85 m²

Jepet me qira Ambjent komercial dublex me sip. 85 m2, te " Kompleksi Delijorgji". Ambjenti ka fasade xhami, ndodhet ne katin 0 buze rruges dhe me akses te menjehershem ne rruge kryesore. Kompleksi ne ...
Ref. partners 425
81 Vizita
Agent
Ermal Gjineci
CENTURY 21 Partners
0697070045