zgjidhni pronen

Dhoma
1
2
3
4
5+
Cmimi
Tooltip text Tooltip text
Siperfaqe
Tooltip text Tooltip text
Referim
Ndaj sipas:
Pronat Per faqe:
Menyra e pamjes:
Property

JEPET ME QERA ZYRË AVOKATIE, PRANË GJY...

Vlorë › Vlorë
Per Qira: 180 € Zone 43 m²

Ambienti ndodhet shumë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë, Vlorë. Eshtë i arreduar dhe funksionon si zyrë avokatie prej vitesh, është i mirë ndricuar dhe hyrja e ambientit ndodhet shumë pranë rrugës k...
Ref. aulona 436
45 Vizita
Agent
Merita Zotaj
CENTURY 21 Aulona
+355695378133
Property

SHITET DYQAN PRANË ZJARRFIKSES!

Vlorë › Vlorë
Per Shitje: 214200 € Zone 234 m²

Shitet dyqan me dy kate me një sipërfaqe prej126 m2 kati nëndheshëm dhe 108 m2 kati parë. Kati nëndheshëm është në gjëndje shumë të mirë i investuar dhe i mirëndricuar, ndërsa kati parë është në përd...
Ref. aulona 432
64 Vizita
Agent
Merita Zotaj
CENTURY 21 Aulona
+355695378133
Property

SHITET NDËRTESË 6-KATËSHE NË VLORË!...

Vlorë › Vlorë › Qender
Per Shitje: 850000 € Zone 888 m²

Shitet ndërtesë 6-katëshe me një sipërfaqe ndërtimi për kat 148m2 në lagjen ''28-Nëntori'' Vlorë. Është ndërtuar me punime cilësore dhe organizohet në 6- kate dhe një kat të nëndheshëm që mund të përd...
Ref. aulona 430
77 Vizita
Agent
Merita Zotaj
CENTURY 21 Aulona
+355695378133
Property

SHITET BAR-RESTORANT PERBALLE UNIVERSI...

Vlorë › Vlorë › PORTI
Per Shitje: 317000 € Zone 153 m²

Shitet Bar Restorant i arreduar pran Universitetit ''Ismail Qemali'' në Skelë, në një zonë të përshtatshme dhe mjaft të frekuentuar. Ambienti është tërsisht i kompletuar, aktualisht është në gjëndje p...
Ref. aulona 392
225 Vizita
Agent
Merita Zotaj
CENTURY 21 Aulona
+355695378133
Property

SHITET ZYRË AVOKATIE, PRANË GJYKATËS ...

Vlorë › Vlorë › Qender
Per Shitje: 43500 € Zone 43 m²

Ambienti ndodhet shumë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë, Vlorë. Eshtë i arreduar dhe ka funksionuar si zyrë avokatie prej vitesh, është i mirë ndricuar dhe hyrja e ambientit ndodhet shumë pranë rrug...
Ref. aulona 390
160 Vizita
Agent
Merita Zotaj
CENTURY 21 Aulona
+355695378133