zgjidhni pronen

Dhoma
1
2
3
4
5+
Cmimi
Tooltip text Tooltip text
Siperfaqe
Tooltip text Tooltip text
Referim
Ndaj sipas:
Pronat Per faqe:
Menyra e pamjes:
Property

FILLUAN SHITJET E ARTAMENTEVE ! 2+1 ME...

Durrës › Durrës › Stadiumi
Per Shitje: 64356 € Zone 99 m²

Apartamentet jane te organizuara ne 2 dhoma gjumi nga ku dhoma matrimoniale ka nje dalje ne ballkon, 1 dhome ndenje me kuzhine te perbashket dhe me dalje ne ballkon, 2 tualete. Apartamentet jan te ori...
Ref. Eon 65
146 Vizita
Agent
Arian Gjuzi
CENTURY 21 Eon
+355 69 206 6631
Property

FILLUAN SHITJET E ARTAMENTEVE ! 2+1 ME...

Durrës › Durrës › Stadiumi
Per Shitje: 75549 € Zone 116 m²

Apartamentet jane te organizuara ne 2 dhoma gjumi, 1 dhome ndenje me kuzhine te perbashket te gjitha me dalje ne ballkon, 2 tualete , Apartamentet jan te orientuar ne Lindje-Jug, e cila mundeson drite...
Ref. Eon 64
57 Vizita
Agent
Arian Gjuzi
CENTURY 21 Eon
+355 69 206 6631
Property

FILLUAN SHITJET E ARTAMENTEVE ! 1+1 ME...

Durrës › Durrës › Stadiumi
Per Shitje: 46670 € Zone 71 m²

Apartamentet jane te organizuara ne nje dhome gjumi, 1 dhome ndenje me kuzhine te perbashket dhe me dalje ne ballkon, nje tualet, Apartamentet jan te orientuar ne Lindje e cila mundeson driten natyral...
Ref. Eon 63
92 Vizita
Agent
Arian Gjuzi
CENTURY 21 Eon
+355 69 206 6631
Property

FILLUAN SHITJET E ARTAMENTEVE ! 2+1 ME...

Durrës › Durrës › Stadiumi
Per Shitje: 66827 € Zone 102 m²

Apartamentet jane te organizuara ne 2 dhoma gjumi, 1 dhome ndenje me kuzhine te perbashket dhe me dalje ne ballkon, 2 tualete. Apartamentet jan te orientuar ne Lindje-Perendim e cila mundeson driten n...
Ref. Eon 62
1293 Vizita
Agent
Arian Gjuzi
CENTURY 21 Eon
+355 69 206 6631
Property

FILLUAN SHITJET E ARTAMENTEVE ! 2+1 ME...

Durrës › Durrës › Stadiumi
Per Shitje: 62218 € Zone 95 m²

Apartamentet jane te organizuara ne 2 dhoma gjumi, 1 dhome ndenje me kuzhine te perbashket dhe me dalje ne ballkon, 2 tualete. Apartamentet jan te orientuar nga Lindja! Vlen per tu permendur fakti se...
Ref. Eon 61
72 Vizita
Agent
Arian Gjuzi
CENTURY 21 Eon
+355 69 206 6631
Property

FILLUAN SHITJET E ARTAMENTEVE ! 2+1 ME...

Durrës › Durrës › Stadiumi
Per Shitje: 63186 € Zone 97 m²

Apartamentet jane te organizuara ne 2 dhoma gjumi, 1 dhome ndenje me kuzhine te perbashket dhe me dalje ne ballkoni, 2 tualete , Apartamentet jan te orientuar ne Lindje-Perendim e cila mundeson driten...
Ref. Eon 60
40 Vizita
Agent
Arian Gjuzi
CENTURY 21 Eon
+355 69 206 6631
Property

FILLUAN SHITJET E ARTAMENTEVE ! 2+1 ME...

Durrës › Durrës › Stadiumi
Per Shitje: 75628 € Zone 116 m²

Apartamentet jane te organizuara ne 2 dhoma gjumi nga ku dhoma matrimoniale ka ballkon , 1 dhome ndenje me kuzhine te perbashket dhe me dalje ne ballkon, 2 tualete , Apartamentet jan te orientuar ne J...
Ref. Eon 59
49 Vizita
Agent
Arian Gjuzi
CENTURY 21 Eon
+355 69 206 6631
Property

FILLUAN SHITJET E ARTAMENTEVE ! 2+1 ME...

Durrës › Durrës › Stadiumi
Per Shitje: 71409 € Zone 109 m²

Apartamentet jane te organizuara ne 2 dhoma gjumi nga ku dhoma matrimoniale ka nje dalje ne ballkon , 1 dhome ndenje me kuzhine te perbashket dhe me dalje ne ballkon, 2 tualete , Apartamentet jan te o...
Ref. Eon 58
54 Vizita
Agent
Arian Gjuzi
CENTURY 21 Eon
+355 69 206 6631