SHITET KOMPLEKS PISHINA, FAST FOOD... ...

Elbasan › Elbasan
Per Shitje: 1000000 € Zone 0 m²

Shitet kompleks pishina, fast-food, me hipoteke ne qytetin e Elbasanit. Ambienti ka pishina te medha, siperfaqe te blerte e cila jep nje qetesi dhe relax. Pishina eshte e ndare per femijet e vegjel dh...
Ref. avenue 511
628 Vizita