Testimonial për Karmela Halitaj, zyra Century 21 InfoProna

- E dashur Karmela, kjo kartolinë përmban imazhin e një shtepie kukullash që ndodhet në një prej muzeve të Hollandës. Thuhet se është një prej shtëpive të kukullave më të mëdha që janë bërë ndonjëherë. Duam të të falënderojmë për ndihmesën tënde në gjetjen e një shtëpie të vërtetë. Mezi presim të jetojmë në Tiranë! Të urojmë më të mirat. Edhe njëherë falëminderit. 


Testimonial për Erti Memoçi, zyra Century 21 InfoProna 

- Erti, përveçse ka qenë agjenti im prej vitesh është edhe agjenti më i mirë i Century 21 në Shqipëri. Një ndër njerëzit më shembullorë dhe dinjitozë në mënyrën sesi operon dhe bashkëpunon. Uroj që të gjithë njerëzit në Shqipëri të arrijnë të bëhen si Erti. Erti, vazhdo në këtë rrugë dhe çdo tullë e gur që do të investoj në Shqipëri do të jetë në duart e tua. 


- Falëminderit Erti për punën e mirë të bërë dhe arritjen me sukses të blerjes! Të uroj gjithë të mirat!

 

Testimonial për Alba Toska, zyra Century 21 InfoProna

- Për të shitur pronën time (njësi 289 m2) ju drejtova agjencisë Century 21 Botaniku. Eksperienca ime me Albën, agjenten imobiliare të caktuar prej agjencisë, ishte jashtëzakonisht e mirë. Profesionalizmi i saj në menaxhimin e kësaj shitjeje ishte tepër efikas dhe vendimtar në mbylljen me sukses të shitjes. Falëminderit për bashkëpunimin.


- Për të marrë një ambient me qira unë iu drejtova zyrës tuaj dhe kam bashkëpunuar me agjenten Alba Toska. Ky bashkëpunim ishte tepër korrekt dhe rezultativ dhe jam shumë e kënaqur nga profesionalizmi i saj i lartë si dhe shkathtësia me të cilën operonte duke më kursyer kohë që e kisha shumë të vlefshme në rastin konkret. Falëminderit Alba!


- Po ju shkruaj në emër të Studios Arkitekturore Symbiotica për të shprehur falënderimin për gjetjen e një apartamenti me qira për një nga inxhinierët e firmës tonë, zotit Johannes Wolfgang. Kemi kontaktuar me agjenten Alba Toska që më duhet të them se ishte e aftë që në një kohë mjaft të shkurtër të na gjente ambientin që ne kërkonim. Komplimente për profesionalizmin për agjenten, si dhe besoj dhe shpresoj të kemi bashkëpunime po kaq të mira në të ardhmen.


- Këtë vit kam dëgjuar shumë raste nga të njohur të mi për të lënë shtëpi me qira dhe marrëdhëniet që ata kanë patur me agjentët e agjencive imobiliare që kanë kontaktuar. Mund të them me bindje se Alba është një nga agjentet imobiliare më të zonja që kam njohur. Kam respekt maksimal. Përsa i përket klientëve që ju ndërmjetësuat në rastin tim për lidhjen e kontratës së qirasë mund të them se janë nga djemtë më korrektë që unë kam njohur. E kam kujtuar gjithmonë shërbimin e Albës dhe e falënderoj shumë! E kam të parën në listë nëse dikush më pyet apo interesohet për të kontaktuar një agjent imobiliar. I uroj gjithë të mirat!


Testimonial për Majlinda Budani, zyra Century 21 Botaniku


- Unë
kam mbetur shumë e kënaqur nga agjentja juaj znj. Majlinda Budani dhe e pashë të arsyeshme t'ju komunikoj vlerësimin tim për të, si vijon: 
Gjatë kohës që patëm komunikime bashkë deri sa konkluduam në atë që kishim qëllim, Zj. Majlinda ishte një vajzë shumë e komunikueshme, e papërtueshme, e përgjegjshme në punën e saj dhe në një kohë të shkurtër mundësoi dhënien me qira të pronës sime, sipas pritshmërive të mia. Falënderoj agjencinë Century 21 Botaniku dhe veçanërisht Znj. Majlinda për punën e bërë. Ju uroj punë të mbarë dhe suksese të mëtejshme Majlindës, sepse e meriton.


Testimonial për Enes Rustemi, zyra Century 21 Elite 

- Faleminderit Enesit, i cili pati shumë durim për të gjetur apartamentin tonë kur sapo kishim mbërritur në Shqipëri! Si apartamenti, ashtu dhe shërbimi për gjetjen e tij ishin perfekte. E rekomandoj shumë zyrën Century 21 Elite si dhe Enesin. Njerëz shumë profesionistë!


Testimonial për zyren Century 21 Elite 

- Staf me profesionalizëm! Enxhi dhe Enes jeni shumë të mirë!


Testimonial për Lindita Daci, zyra Century 21 Royal

- Falëminderit Lindita për korrektesën! Je e vetmja nga agjencitë e Tiranës që na mban në kontakt.