Organizimi dhe menaxhimi i kohës - Century 21 Albania

 

Card image cap

Organizimi dhe menaxhimi i kohës

2021-12-18

Mirëmëngjes, duke uruar që të keni një javë sa më të mbarë, po ju njoh me cilësitë dhe rekomandimet e radhës: Organizimi dhe menaxhimi i kohës!

A keni menduar ndonjëherë: Kam shumë punë për të bërë por nuk kam kohë të mbyll asgjë!

Zakoni i shtyrjes së punëve për më vonë është “një humbje" kohe. Aftësia juaj për ta mposhtur zakonin e shtyrjes së gjërave për më vonë dhe për ti përfunduar detyrat brenda afateve mund të sjellë ndryshimin e duhur midis suksesit dhe dështimit në karrierën tuaj.

Ndoshta fjala më e rëndësishme për çfarëdolloj suksesi është qartësia. Konsulentët imobiliarë të suksesshëm janë ata që shkruajnë çdo ditë dhe planifikojnë axhendën dhe specifikat përkatëse.

 

Konceptet bazë të menaxhimit të kohës janë: 

•Don’t Try To Multi-task

•Puno me objektiva jo me afate

•Mëso dhe zbato teknika të menaxhimit të kohës

•Ktheje kohën tënde në investim

•Minimizo problemet dhe mos bëj parashikime

-Ji fanatik i të punuarit me agendë dhe reminder

 

Për informacione të mëtejshme ju ftoj të vizitoni blog-un në faqen e Century21 Albania si dhe të klikoni në: Time management is being organized and committed to fulfill the agenda