Solving problems is the key to results - Century 21 Albania

 

Card image cap

Solving problems is the key to results

2021-11-19

Në këtë të hënë do të shohim një tjetër aftësi të njerëzve të suksesshëm: Aftësia për të zgjidhur problemet!

Çdo klient vjen tek ju me një problem: ata kanë nevojë për ndihmën tuaj për të blerë apo për të shitur një pronë. Detyra juaj është tua zgjidhni atë problem!

Ndërsa problemi mund të jetë i njëjtë, ka variacione të ndryshme që do t'ju duhet të trajtoni, si buxheti i klientit ose urgjenca apo motivimi i tij.

Merni kohën e duhur për ti trajtuar si duhet klientët, kërkesat dhe problemet e tyre.

 

Rekomandime:

Pozicioni i konsulentit imobiliar ka në  job description të tij:

- Edukimin

-Zgjidhjen e problemeve

-Këshillimin

-Ndihmën

Konsulenca juaj do ta ndihmojë klientin të zgjedhë, të vendosë si dhe ta çojë procesin e shitblerjes në rrugën drejt finalizimit të transaksionit.

Mos u fokuso tek problemi sepse do humbësh kohë për të gjetur zgjidhjen e tij! Zgjidhja qëndron në dhënien e alternativave të duhura në vendin e duhur, në kohën e duhur!