Login
Description

Century 21 Royal sjell për ju ambiente komerciale për shitje. Hapsirat ofrohen sipas kërkesave. Dyqanet ndodhen në katin 0 dhe katin e pare. Ambienti është i investuar së fundmi, ku përfshihen: Sistemi i aspirimit dhe kondicionimit, sistem ndricimi, termoizolimi. Fasadë xhami nga rruga . Pozicionim optimal për biznese si psh: Institucione financiare, Klinikë, Call center, Qendër SPA, Qendër tregtare, Qendër kursesh, Supermarket etj.Zona është ndër më të preferuarat në Durrës, vetëm pak metra larg shëtitores 'Vollga' dhe sheshit kryesor të qytetit. Disponon certifikatë pronësie. Për më shumë detaje ju lutem na kontaktoni!


Information
Gross Area:

30 m2

Interior Area:

30 m2

Type:

Multipurpose space

Status:

Used

Availability:

Available

Website Views:

274

Documentation:

Has Mortgage


Location

Address: Rruga Epikadave Durres

State: Albania

City: Durrës

Zip/Postal Code :


Contact Agent

Copyright © 2020