SHESIM TOKE BUZE NE DETIT NE BORSH! - Century 21 Albania
Description

Shesim toke vije e pare buze detit ne Borsh me siperfaqe 4000 m2.
Toka eshte shume e pershtatshme per investim dhe disponon dokumentacion te rregullt pronesie.
Ka nje vije ballore buze detit rreth 100m2.
Per me teper informacion na kontakoni!


Information
Gross Area:

4000 m2

Interior Area:

4000 m2

Type:

Land

Status:

Used

Availability:

Reserved

Website Views:

281

Documentation:

Has Mortgage


Location

Address: Borsh Plazh

City: Borsh


Contact Agent

Copyright © 2020