SHITET TOKË NË FARKË - Century 21 Albania
Description

Shitet tokë në Farkë me sipërfaqe 9700m2.
Toka është e përshtatshme për ndërtimin e vilave, shtëpive, komplekseve dhe për lloje të ndryshme biznesi që i përshtaten zonës.
Disponon Certifikatë Pronësie.
Për më shumë informacione jeni të lutur të më kontaktoni!


Information
Gross Area:

9700 m2

Interior Area:

9700 m2

Land Area:

9700 m2

Type:

Land

Status:

Used

Availability:

Available

Website Views:

59

Documentation:

Has Mortgage


Location

Address: Rruga Panorama, Farkë

City: Tirana


Contact Agent

Copyright © 2020