Login
Alt
Alt
Description

Shitet hapsira toksore me siperfaqe prej 2500m2.Ka piceri, lokal, lavazh, agjensi siguracionesh dhe parking. Ka dhe projekt per ndertimin e nje srvisi per makina brenda teritorit. Ndodhet ne nje zone shum te favorshme per te gjitha keto biznese qe ka brenda saj dhe te gjitha jan aktive.


Information
Gross Area:

500 m2

Interior Area:

500 m2

Land Area:

2500 m2

Floor:

1

Type:

Multipurpose space

Status:

Used

Availability:

Available

Website Views:

107


Location

Address: Koualidimi Durres

State: Albania

City: Durrës

Zip/Postal Code :


Contact Agent

Copyright © 2020