Description

Century 21 Future ofron per shitje shtepi private, ne Perash, Shkoder. Shtepija ka nje siperfaqe prej 80m2, ndersa trualli ka nje siperfaqe prej 650m2. Shtepija eshte e organizuar ne nje sallon, 2 dhoma dhe nje tualet. Gjithashtu ka dy dyqane te perfshira ne kete prone. Per informacion me te detajuar mund te paraqiteni prane zyres sone ne adresen: Rr. Qemal Dracini, prane sheshit Demokracia. Nr Tel: +355694044626


Information
Gross Area:

650 m2

Interior Area:

80 m2

Type:

Villa

Status:

Used

Availability:

Withdrawn

Website Views:

137

Documentation:

Has Mortgage


Location

Address: Perash

State: Albania

City: Shkodër

Zip/Postal Code :


Contact Agent

Copyright © 2019