Shitet Apartament 3+1 në Rr. Dritan Hoxha! - Century 21 Albania
Description

Në rrugën e Durrësit , Dritan Hoxha shitet apartament 3+1. 
Apartament 3+1, me sipërfaqe 143.31 m2 i përshtatshëm për një familje të madhe. Orientimi i dyfishtë nga Jug - Perëndim siguron kushte shumë të mira ajrimi dhe ndriçim të këndshëm ambiental gjatë gjithë ditës.
Ambienti i ditës është i mirësistemuar dhe ka hapësirë të mjaftueshme për këndin e gatimit si dhe një kënd ndejtje mjaft të këndshëm me akses direkt në llozhën e apartamentit.Zona e natës, e ndarë nga ajo e ditës, siguron intimitetin e duhur për një ambient çlodhës.Krahas tualetit kryesor ka dhe një tualet më të vogël në dhomën matrimonial. Apartamenti ka dy hapësira të dedikuara për depo apo lavanderi.
Kompleksi është i pozicionuar 1.9km nga qëndra e Tiranës i përbëre nga 5 godina rezidenciale. Ndërtimi sipas standarteve europiane dëshmon se kompania ka zgjedhur rrugën më të mire për ti ofruar klientëve rezidenca banimi dhe qendra biznesi bashkëkohore dhe tejet cilësore. Implementimi i inovacioneve të fundit në projektim dhe zbatimi i teknologjisë më të lartë garantojnë rezultate të cilësisë së lartë për sot dhe për të ardhmen. 


Information
Gross Area:

143 m2

Interior Area:

124 m2

Bedrooms:

3

Baths:

2

Living room:

1

Floor:

5

Type:

Apartment

Status:

New

Availability:

Sold

Website Views:

846

Documentation:

In mortgage process


Location

Address:

State: Albania

City: Tirana

Zip/Postal Code :


Contact Agent

Copyright © 2020