Login
Description

Ne kompleksin me te ri qe po ndertohet ne rrugen 5 Maji shitet apartament 2+1 me orientim Lindje-Veri. Kompleksi ofron komoditet dhe cilesine me te mire te ndertimeve . Jane planifikuar disa ambjente te perbashketa per mosha te ndryshme. Ndertimi mbaron brenda vitit dhe shitjet garantohen me kartele hipotekore deri ne momentin e perfundimit punimeve dhe daljes se Certifikat Pronesise.Kati i dhjete. Per me teper detaje lutem na kontaktoni.


Information
Gross Area:

90 m2

Interior Area:

80 m2

Bedrooms:

2

Baths:

1

Living room:

1

Type:

Apartment

Status:

New

Availability:

Available

Website Views:

148

Documentation:

In mortgage process


Location

Address:

State: Albania

City: Tirana

Zip/Postal Code :


Contact Agent

Copyright © 2020