Login
Alt
Alt
Description

Toka ndodhet ne dalje te ish Kombinatit Tekstil. Ka nje siperfaqe prej 840m2 dhe mund te perdoret per ndertim. Eshte e pajisur me certifikate pronesie.
Per informacion apo detaje mbi pronen, ju lutem na kontaktoni!


Information
Gross Area:

840 m2

Type:

Industrial Land

Status:

Used

Availability:

Available

Website Views:

34

Documentation:

Has Mortgage


Location

Address:

State: Albania

City: Tirana

Zip/Postal Code :


Contact Agent

Copyright © 2020