Login
Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Description

Jepet me qira ambienti ne rruge kryesore te Qendra "GLOBE". Ambienti ndodhet ne katin 0 me akses direkt nga rruga kryesore, perballe Kompleksit " Delijorgji". Sip. e ambientit eshte 150 m2 dhe 500 m2 eshte magazine + garazh, ne te cilen mund te ulesh me shkalle te brendeshme, ose me hyrje te dyfishte. Eshte i pershtateshem per cdo lloji biznesi, pasi ka shume fizibilitet nga rruga kryesore, kundrejt dhe nje fazade xhami ne pjesen ballore te tij. I gjithe ambienti + magazinen jepet 3500 euro, por mund te jepet dhe i ndare sipas nevojave te klientit, ku pjesa e dyqanit prej 150 m2 jepet 2500 euro. Te interesuarit, luten te na kontaktojne.


Information
Gross Area:

150 m2

Interior Area:

150 m2

Type:

Commercial

Status:

Used

Availability:

Withdrawn

Website Views:

265

Documentation:

Has Mortgage


Location

Address: Rr: Kavajes, pallati i "GLOBE"

State: Albania

City: Tirana

Zip/Postal Code :


Contact Agent

Copyright © 2020