LUXURY BEACHFRONT APARTMENTS AT WHITE HILL RESIDENCE. - Century 21 Albania
Description

“White Hill Residence” është një projekt luksoz , inovator në Durrës.
Residenca është e pozicionuar në zonën më të qetë të qytetit , në pjesën kodrinore të Currilave , 50 meter distance nga deti.
Ky kompleks me stil arkitekture moderne është e përbërë nga katër godina të ndërtuara me standartin më të lartë të cilësisë së ndërtimit , ku tre prej godinave janë tipologji banimi dhe një godinë për shërbim hotelerie.
Gjithashtu në këtë kompleks kemi prezencën e një pishinë, bari dhe restauranti që ndërthuren me hapësirat e gjelbëruar që ky ambjent ofron në funksion jo vetem të hotelerisë por edhe të banorëve të rezidencës.
Në cilësinë e ndërtimit vlen për tu përmendur sistemi kapot i përdorur për izolimin , ndarjen e apartamenteve me dopjo tullë dhe lesh guri, sistemin qëndrorë në ngrohjen dhe ftohjen e saj.
Residenca ofron një shumëllojshmëri shërbimesh dhe facilitetesh. Ky projekt është ideuar të ketë administrim profesional për mirëmbajtjen e hapësirave të përbashkëta duke ofruar :
Mundësi parkimi në katet -1 dhe -2, recepsion të dedikuar në cdo godinë, kamera sigurie dhe roje private , kopshtar për hapësirat e gjelbëruara të residencës si dhe sanitare në cdo njësi.
Apartamenti ka një siperfaqe totale prej 148.83 dhe është I organizuar në ambjent dite së bashku me ambjentin e gatimit, dy dhoma gjumi , dy tualete, një depo si dhe një verandë gjysëm rrethi panoramike ku aksesi bëhet nga të treja ambjentet .
Ambjenti I ditës dhe ai I natës është I orjentuar drejt perëndimit me pamje të lirë drejt detit. Ky apartament ka hapësirat e nevojshme për një jetesë komode .


Information
Gross Area:

149 m2

Interior Area:

149 m2

Bedrooms:

2

Baths:

2

Living room:

1

Floor:

4

Type:

Apartment

Status:

New

Availability:

Withdrawn

Website Views:

797

Documentation:

In mortgage processContact Agent

Copyright © 2020