Login
Description

Ambienti ndodhet ne nje zone te zhvilluar te Tiranes, qe ofron akses te drejteperdrejte me rrugen kryesore dhe fasade xhami duke mundesuar reklamimin e biznesit tuaj ne menyre optimale. Ambienti ka nje siperfaqe prej 88 m2.Per nje vizite ne prone kontaktoni .


Information
Gross Area:

88 m2

Interior Area:

88 m2

Type:

Shop

Status:

Used

Availability:

Rented

Website Views:

109

Documentation:

Has Mortgage


Location

Address:

State: Albania

City: Tirana

Zip/Postal Code :


Contact Agent

Copyright © 2020