Testimonial për agjentët tanë - Century 21 Albania

Testimonials 

Testimonial për Arena Vojka, zyra Century 21 Adore

- Sa jam lidhur me Arenën për shitblerjen e pronës time dhe jam e kënaqur! Arena është korrekte dhe e komunikueshme për të gjitha për të gjitha pyetjet dhe kërkesat e mia. I jam mirënjohëse. Falëminderit Arena!

 

Testimonial për Eda Rama, zyra Century 21 Adore

- Shërbim i kualifikuar dhe në kohë rekord! Agjente e saktë, komunikuese dhe me shumë përkushtim. Shumë i kënaqur me shërbimin.

- Cilësi, shërbim dhe profesionalizëm! Century 21 Adore është agjenci imobiliare shumë profesionale, me zgjidhje të shpejtë të kërkesës që paraqitëm. Kemi ngelur shumë të kënaqur dhe kemi lidhur kontrata të tjera po me Century 21 Adore. Bravo!

 

Testimonial për zyrën Century 21 Adore

- Ky e-mail falenderimi shkon për Century 21 Adore. Unë si kliente e saj në rolin e shitëses, por edhe të blerëses, vlerësoj pa masë përkushtimin, korrektësinë, profesionalizmin dhe cilësinë në shërbimin e ofruar. Janë pikërisht këto cilësi pozitive që më bënë mua t'i besoj shitjen dhe blerjen e pronës time Century 21 Adore, realizuar brenda një periudhe shumë të shkurtër kohore. Një falenderim i vecante shkon për Aidën, Fllohen, agjenten e shitjes Eda. Pa ndihmën tuaj asgjë nuk do të bëhej e mundur. Thjesht jeni të paret dhe do t'ua rekomandoja dhe të tjerëve. 

 

Testimonial për zyrën Century 21 Atrium

- Përshëndetje stafit të agjencisë imobiliare Century 21 Atrium. Jeni më të mirët në treg. Sinqerisht e them dhe arsye është shumë e thjeshtë pasi unë personalisht kam blerë një apartament në vendin që unë e dëshiroja dhe me cmimin që absolutisht nuk do ta gjeja në asnjë vend tjetër. Ju falenderoj shumë dhe ju uroj punë të mbarë!

 

Testimonial për Evisa Metaj, zyra Century 21 Atrium

- Falenderoj zyrën Century 21 Atrium për shërbimin e dhënë në gjetjen e shtëpisë time me qira si dhe faleminderit edhe agjentes Evisës e cila u tregua shumë e gatshme gjatë procesit. Gjithë të mirat.

 

Testimonial për Gentjan Shamku, zyra Century 21 Atrium

- Faleminderit Century 21 Atrium, vecanërisht Gentjan Shamku për shpejtësinë, korrektësinë dhe profesionalizmin që treguan në shitjen e apartamentit tim 2+1 në Ali Dem në kohë rekord.  

 

Testimonial për Bruno Xhaferaj, zyra Century 21 Aulona

- Sado e rëndësishme paraja, në fund të ditës ka më rëndësi të lidhësh blerësin me shitësin e duhur. Këtë më mundësoi Bruno dhe zyra C21 Aulona si ndërmjetës idealë me shërbim shumë të mirë. Faleminderit shumë!

- Faleminderit Bruno që e shite shtëpinë time në një kohë shumë të shkurtër. As vetë nuk e besoja që do të shitej kaq shpejt!

- Faleminderit për bashkëpunimin tuaj dhe profesionalizmin!

 

Testimonial për Leonard Bidaj, zyra Century 21 Bridge

- Përshtypjet më të mira për shërbimet e ofruara nga agjenti Leonard Bidaj. Na ka qëndruar korrekt për çdo pyetje dhe informacion që kemi marrë. Ju falenderojmë përzemërsisht dhe suksese të mëtejshme.

 

Testimonial për Saliko Braja, zyra Century 21 Bridge

- Shumë e kënaqur me suportin e agjencisë Century 21 Bridge, në veçanti me Salikon, i cili bëri një punë të shkëlqyer. Besoj që do të bashkëpunojmë sërish në të ardhmen. 

 

Testimonial për Valmir Sadiku, zyra Century 21 Bridge

- Nga puna që ka bërë kompania imobiliare Century  21 jemi shumë të kënaqur. Shërbim shumë korrekt dhe i saktë. Dëshirojmë të bashkëpunojmë për një kohë të gjatë. Faleminderit!

 

Testimonial për Merita Lleshaj, zyra Century 21 Bridge dhe Eno Janjaj, zyra Century 21 Bond

- Për kërkesën time, jam tepër e kënaqur me shërbimin e Enos dhe Meritës. C21 një kënaqësi të bashkëpunoj me ju. 

- Shërbimi i kryer nga ana juaj shumë korrekt. Ju faleminderit! 

 

Testimonial për zyrën Century 21 CPM

- Të komunikueshëm, të duruar! Zgjedhja më e mirë! Faleminderit Irës për çdo herë që na është përgjigjur edhe jashtë orarit të punës duke u treguar e gatshme për t'ju përgjigjur çdo paqartësie që kishim. Faleminderit!

 

Testimonial për Century 21 Eon dhe Century 21 Eon+

- Falenderoj Century 21 Eon dhe Century 21 Eon+ që arritën të më gjejnë shtëpinë time me qira në më pak se një orë dhe ndërkohë vetë mbërrita dje në Shqipëri! I rekomandoj të dyja zyrat për këdo që do të vijë në Shqipëri! 

- Unë si qiramarrës kam mbetur tej mase i kënaqur me shërbimin e agjentëve. Serioziteti, përkushtimi dhe korrektësia ishte për t'u admiruar.

 

Testimonial për Arbri Shapalaku, zyra Century 21 Eon

- Unë qiradhënese dhe jam shumë e kënaqur nga agjenti Arbri Shapalaku. E ndoqi procedurën me shumë seriozitet.

- Unë si qiramarrëse jam jashtëzakonisht shumë e kënaqur nga puna që ka kryer agjenti Arbri Shapalaku. E ndoqi çështjen time me rigorozitet dhe e përfundoi me sukses!

- Vlerësoj në mënyrë të plotë dhe jam shumë i kënaqur nga agjenti Arbri Shapalaku. Më ndihmoi në realizimin e dhënies me qira të apartamentit që disponoj.

 

Testimonial për Doris Mara, zyra Century 21 Eon

- Unë si qiramarrëse kam ngelur shumë e kënaqur nga agjentja Doris Mara, e cila e ka trajtuar çështjen time me shumë seriozitet.

 

Testimonial për Aldo Duka, zyra Century 21 Eon

- Unë si qiradhënëse jam shumë e kënaqur me shërbimin e agjentit.

 

Testimonial për Karmela Halitaj, zyra Century 21 Botaniku

- E dashur Karmela, kjo kartolinë përmban imazhin e një shtepie kukullash që ndodhet në një prej muzeve të Hollandës. Thuhet se është një prej shtëpive të kukullave më të mëdha që janë bërë ndonjëherë. Duam të të falënderojmë për ndihmesën tënde në gjetjen e një shtëpie të vërtetë. Mezi presim të jetojmë në Tiranë! Të urojmë më të mirat. Edhe njëherë falëminderit. 

 

Testimonial për Erti Memoçi, zyra Century 21 Smart 

- Erti, përveçse ka qenë agjenti im prej vitesh është edhe agjenti më i mirë i Century 21 në Shqipëri. Një ndër njerëzit më shembullorë dhe dinjitozë në mënyrën sesi operon dhe bashkëpunon. Uroj që të gjithë njerëzit në Shqipëri të arrijnë të bëhen si Erti. Erti, vazhdo në këtë rrugë dhe çdo tullë e gur që do të investoj në Shqipëri do të jetë në duart e tua. 

- Falëminderit Erti për punën e mirë të bërë dhe arritjen me sukses të blerjes! Të uroj gjithë të mirat!

 

Testimonial për First Team, zyra Century 21 Smart

- Edhe pse mora oferta nga agjenci të tjera, e shita dupleksin me First Team nga C21 Smart për arsye të punës shumë të mirë dhe bashkëpunimit të vazhdueshëm edhe për prona të tjera. Faleminderit!

 

Testimonial për Alba Toska, zyra Century 21 Smart

- Për të shitur pronën time (njësi 289 m2) ju drejtova agjecive imobiliare Century21. Eksperienca ime me Albën, agjenten imobiliare të caktuar prej agjencisë, ishte jashtëzakonisht e mirë. Profesionalizmi i saj në menaxhimin e kësaj shitjeje ishte tepër efikas dhe vendimtar në mbylljen me sukses të shitjes. Falëminderit për bashkëpunimin.

- Për të marrë një ambient me qira unë iu drejtova zyrës tuaj dhe kam bashkëpunuar me agjenten Alba Toska. Ky bashkëpunim ishte tepër korrekt dhe rezultativ dhe jam shumë e kënaqur nga profesionalizmi i saj i lartë si dhe shkathtësia me të cilën operonte duke më kursyer kohë që e kisha shumë të vlefshme në rastin konkret. Falëminderit Alba!

- Po ju shkruaj në emër të Studios Arkitekturore Symbiotica për të shprehur falënderimin për gjetjen e një apartamenti me qira për një nga inxhinierët e firmës tonë, zotit Johannes Wolfgang. Kemi kontaktuar me agjenten Alba Toska që më duhet të them se ishte e aftë që në një kohë mjaft të shkurtër të na gjente ambientin që ne kërkonim. Komplimente për profesionalizmin për agjenten, si dhe besoj dhe shpresoj të kemi bashkëpunime po kaq të mira në të ardhmen.

- Këtë vit kam dëgjuar shumë raste nga të njohur të mi për të lënë shtëpi me qira dhe marrëdhëniet që ata kanë patur me agjentët e agjencive imobiliare që kanë kontaktuar. Mund të them me bindje se Alba është një nga agjentet imobiliare më të zonja që kam njohur. Kam respekt maksimal. Përsa i përket klientëve që ju ndërmjetësuat në rastin tim për lidhjen e kontratës së qirasë mund të them se janë nga djemtë më korrektë që unë kam njohur. E kam kujtuar gjithmonë shërbimin e Albës dhe e falënderoj shumë! E kam të parën në listë nëse dikush më pyet apo interesohet për të kontaktuar një agjent imobiliar. I uroj gjithë të mirat!

 

Testimonial për Indrit Begeja, zyra Century 21 IRG

- Të gjitha shkuan shumë mirë. Indriti ka qenë mjaft profesional. Shumë falëminderit! 

- Jemi shumë të lumtur që transaksioni u mbyll me sukses. Ishte kënaqësi të bashkëpunonim me ju. Indriti është kujdesur për të gjitha detajet e shitjes së apartamentit tonë nga fillimi deri në realizimin e shitjes. Na këshilloi për çmimin, na shpjegoi të gjitha procedurat dhe reklamoi pronën me një përshkrim dhe foto profesionale. Ai na mbajti të azhornuar për të gjithë të interesuarit dhe më pas arriti të gjejë blerësin e duhur në një kohë shumë të shpejtë. Indriti i ndoqi të gjitha procedurat deri në mbylljen e transaksionit, gjë që na lehtësoi tejmase pasi nuk ndodheshim në Shqipëri. Shumë falëminderit Indritit dhe agjencisë tuaj Century 21 IRG. 

- Shumë falëminderit zyrës Century 21 IRG për blerjen e apartamentit tonë. Agjenti Indrit Begeja u kujdes për çdo detaj. Me shumë korrektësi u bënë të gjitha procedurat edhe pse unë ndodhesha jashtë shtetit, Indriti më mirëpriti dhe më këshilloi me shumë durim për çdo gjë duke filluar që nga nisja e fotove dhe videos së shtëpisë e deri në momentin që mbërrita në Tiranë dhe firmosëm blerjen. Falëminderit dhe njëherë dhe suksese të mëtejshme në punën tuaj!

 

Testimonial për Sokol Lami, zyra Century 21 IRG

- Many thanks to Sokol for organising and finding us the apartment. He is a very operative, responsible and communicative person and I appreciate that. 

- I am very happy with the service I received. Everyone was very helpful and friendly. Sokol answered all of my numerous questionss and even gave me helpful suggestions. He was very nice and knows the city very well. I would highly recommend him and Century 21 to anyone looking for a place. 

- Dear Koli, Tanya and I wish to record and express our most sincere appreciation for all your professionalism and support with respect to our rental apartment. From the very outset you were extremely helpful. You taking the time and effort to video call us to show the apartment was very important for us. We also appreciate all the follow up support you have provided. We will most certainly be recommending you and C21 to all colleagues. It has been a pleasure working with you and receiving such outstanding service, particularly when moving across continents! King regards, Gareth and Tanya

 

Testimonial për Anxhela Allajbej, zyra Century 21 IRG

- Sapo përfunduam një bashkëpunim me Anxhelën. Bravo për mënyrën si na shërbeu - me mirësjellje, korrektesë, përkushtim maksimal dhe me shumë edukatë. 

 

Testimonial për Enes Rustemi, zyra Century 21 Elite 

- Faleminderit Enesit, i cili pati shumë durim për të gjetur apartamentin tonë kur sapo kishim mbërritur në Shqipëri! Si apartamenti, ashtu dhe shërbimi për gjetjen e tij ishin perfekte. E rekomandoj shumë zyrën Century 21 Elite si dhe Enesin. Njerëz shumë profesionistë!

- Staf me profesionalizëm! Enxhi dhe Enes jeni shumë të mirë!

 

Testimonial për Klejdi Mama, zyra Century 21 Partners 

- Bravo Klejdi! E konkluduam dhe një shitje tjetër! Më vjen mirë që po punojmë bashkë, madje dhe kolegu im që të referova ishte shumë i kënaqur. Sapo të rregulloj dhe apartamentin tjetër do të komunikojmë sërish. Faleminderit!

 

Testimonial për Lindita Daçi (Beqiri), zyra Century 21 Royal

- Në kohën e karantinës, një agjente e veçantë si Lindita Daçi më shiti apartamentin tim. Madje brenda 48 orëve më gjeti një apartament tjetër sipas kërkesave të mia. Je e jashtëzakonshme! Y.Durmishi

- Faleminderit Lindita për korrektesën! Je e vetmja nga agjencitë e Tiranës që na mban në kontakt. 

- Jam shumë e kënaqur dhe mirënjohëse për ju Lindita! Për korrektësinë, mirëkuptimin dhe palodhshmërinë tuaj. Jeni shumë e veçantë dhe për t'u marrë shembull. Do t'ju dua gjithmonë. Respekt!

- Desha të falënderoja nga zemra agjenten Lindita Daci për disponibilitetin dhe durimin e treguar për të plotësuar kërkesat e mia për përzgjedhjen e një apartamenti. Kam kërkuar edhe në shumë agjenci të tjera, por si Lindita nuk më është përgjigjur asnjë agjent tjetër. Bravo Lindita, uroj që dhe të tjerët të të vlerësojnë, sepse ti i meriton vërtet fjalët e mira. Të falënderoj përzemërsisht dhe të uroj gjithë të mirat!

- Emri im është I. Toromani, banues në USA prej shumë vitesh dhe ishte hera e parë që unë u lidha me një agjenci imobiliare në Tiranë për shitjen e apartamentit tim dhe për këtë ngela shumë i kënaqur, sepse në çdo kontakt që pata me Linditën ishte shumë korrekte për të gjitha veprimet dhe oraret e takimit. Do t'u rekomandoja të gjithëve të punojnë me Linditën dhe Century 21, sepse më la një përshtypje shumë të mirë. Faleminderit!

- Përshëndetje Century 21 Royal! Unë nuk para bëj "rating" ose "komente" për shërbimet e kompanive të ndryshme, por këtë besoj ia kam borxh agjentes tuaj, Linditës. Eshtë një agjente profesionale, e durueshme, emomunikueshme dhe mbi të gjitha shumë korrekte, gjë që e vuajmë shumë si shoqëri. I uroj shumë suksese në punë!

- Do të doja të shprehja vlerësimin tim në lidhje me lënien me qira në një kohë të shpejtë të shtëpisë time. Duke ngelur i kënaqur nga shërbimi i Linditës me kënaqësi do ta rekomandoja tek miqtë e mi. 

- Unë si klient blerës i një shtëpie ndërmjet agjencisë Century21 Royal dhe agjentes Lindita Daci (Beqiri) jam ndarë i kënaqur me shërbimin ndaj meje. Shpejt, saktë dhe brenda çdo norme. Bravo Lindita, je njish! Suksese në punë, jetë dhe familje. Respekte!

- The experience of finding an apartment with Lindita went very well. Both fast and professional, I definitely recommend her. Thanks a lot Lindita! 

- Unë jam shumë i kënaqur nga shërbimi i Linditës! E bën punën e saj me shumë pasion. Jam ndjerë shumë këndshëm në praninë e saj. Shërbimi i saj profesional bëri të mundur gjetjen e apartamentit në kohë rekord. I uroj punë të mbarë! 

- Dua të falenderoj Linditën për shumë, shumë të mirë me ne. Ajo arriti të gjejë shtëpinë ideale, ashtu siç e kishim planifikuar. I uroj çdo të mirë në jetë e në familje. Respekt për ty Lindita!

- Për një kohë të gjatë jam rropatur më kot të gjej profesionistë e mbi të gjitha komunikues për të zgjedhur shtëpinë e duhur për familjen time. Jam me fat që tanimë e kam gjetur dikë që jo vetëm bëri më të mirën për familjen time, por njëherësh më kthehu besimin se Shqipëria bëhet, pikërisht falë njerëzve që punojnë. Lindita Daçin dhe agjencinë Century 21 Royal ua kam sugjeruar shumë prej miqve të mi që jetojnë jashtë dhe kanë nisur prej pak kohësh të investojnë në forma të ndryshme në Shqipëri. Jeni një super potencial se si duhen bërë gjërat. Uroj suksese më tej!

- Dëshiroj të shpreh vlerësimin tim personal dhe në emër të familjes sime për punën dhe bashkëpunimin në shitjen e apartamentit tonë 2+1. Nga takimi i parë, tek prezantimi e deri te konkludimi i shitjes së pronës e ke ndjekur me shumë pasion, korrektësi dhe profesionalizëm. Po ashtu dhe në takime na ke këshilluar për të bërë më të mirën sa herë që ne ishim të pavendosur. Edhe asistenca tek noteri dhe banka për ne ishin shumë ndihmuese pasi ne jemi larguar herët nga Shqipëria dhe nuk jemi në dijeni për shumë gjëra. Neve na e kishin referuar emrin tuaj dhe jemi shumë të lumtur që bashkëpunuam me ju! Blerjen e radhës do të donim ta ndiqnim përsëri me ju! Suksese dhe mirënjohje! Familja A.C., Greqi

- Doja të të falenderoja për pronën time që ju e dhatë me qira pasi jam shumë e kënaqur nga klientët e sugjeruar prej jush. Ata janë të rregullt në pagesa, shumë korrektë me faturat dhe tej mase qytetarë. Unë e di që ju ende nuk merreni me administrim pronash, por doja të tregoja që i ke filtruar mirë klientët. Faleminderit për bashkëpunimin, korrektësinë dhe konsulencën që sa herë mendojmë të investojmë diçka, na orienton profesionalisht drejt tregut të pronave të patundshme. Shihemi së shpejti në investimin e radhës. Të uroj me gjithë shpirt të shohësh sa më lart dhe të zhvendosesh në Century 21 në USA. Ti i duhesh USA! Me dashamirësi S.B., USA.

- Doja të falënderoja përzemërsisht Lindita Beqirin për të gjithë përkushtimin dhe durimin në punën që bën. Nuk kam njohur kurrë një person që edhe në ditët e pushimi ose jashtë orarit të punës të më përgjigjet dhe të jetë i disponueshëm gjatë gjithë kohës. Jo vetëm disponibiliteti i saj, por Lindita ishte përherë me një buzëqeshje dhe me një durim mbresëlënës në kërkesat që ne kishim. Një person për t'u marrë shembull për dashurinë dhe përkushtimin me të cilën bën punën si agjente imobiliare në shitjen dhe dhënien me qira të pronave. Unë jam shumë e kënaqur me apartamentin që më ka gjetur. Padyshim që Lindita arrin t'i njohë shumë shpejt klientët dhe arrin të kuptojë atë që ata duan. Faleminderit pafund Lindita! 

- Faleminderit Linditës dhe Century 21 për super shërbimin profesional! Shumë e shpejtë, shumë bashkëpunuese dhe shumë korrekte! Kam dashur të marr me qira një ambient për zyra dhe Lindita ma gjeti brenda 24 orëve. Më mirë se kaq nuk bëhet! Faleminderit shumë për bashkëpunimin. Linditën e njoh prej vitesh dhe nuk është se prisja tjetër rezultat. Që në momentin që vendosa ta kontaktoja, e dija që ishte punë e mbyllur, por që do mbyllej brenda ditës nuk e kisha menduar.

- Bashkëpunimi me Linditën ka qenë kënaqësi dhe arritje. Procesi i blerjes së shtëpisë ka ecur vaj e në mënyrë të shkëlqyeshme! Brenda dy muajve kohë nga momenti që kam filluar të kërkoj për shtëpi (në Nëntor), në fund Dhjetori unë kam hyrë në shtëpi. Ajo ka qenë shumë korrekte në takime dhe na ka mbajtur të informuar në të gjitha etapat e procesit duke mirëkuptuar merakun dhe shqetësimet e të dy palëve. I uroj shumë suksese dhe Zoti e shpërbleftë për të gjitha mundimet!

- E rekomandoj Linditën dhe eksperiencën me të si konsulente imobiliare pasi ndërmjet saj arrita të gjej një apartament shumë të mirë. Disponueshmëria e saj dhe sensi i kompromisit ishin faktorë ndihmues në gjetjen e apartamentit që më nevojitej. Pas 3 përpjekjesh me agjenci të tjera imobiliare që kur mbërrita në Tiranë para dy vitesh, Lindita gjeti pronën e duhur! E shpejtë, eficente dhe një njeri shumë i mirë!

 

Testimonial për Fjordi Subashi, zyra Century 21 Royal

- Shumë falëminderit agjentit Fjordi Subashi për shërbimin dhe korrektesën. Do t'ia referoja kujtdo shërbimin e këtij agjenti!

- Shumë falëminderit Fjordi që në kohë rekord arrita të gjej shtëpinë me qira si dhe për lehtësinë në kryerjen e të gjitha vizitave në prona e në ndjekjen e procedurave. Faleminderit Fjordi!

- Më kanë bërë përshtypje korrektesa, përkushtimi dhe profesionaliteti i Fjordit! Falëminderit Fjordi që brenda 48 orëve nga takimi ynë më gjete apartamentin ideal për nevojat e mia! 

- Kemi ngelur të kënaqur nga shërbimi i Fjordit dhe zyrës Century 21 Royal! Shtëpia ishte në kushte shumë të mira dhe arredimi tepër komod. 

 

Testimonial për Jonida Zerba & Irdi Dushku, zyra Century 21 Royal

- Jam klient i Century 21 Royal në Tiranë dhe konkretisht po bashkëpunoj me agjentët e Real Estate Jonida Zerba dhe Irdi Dushku. Dua të shpreh që deri më tani kam patur një bashkëpunim të mirë, tepër korrekt, profesional dhe etik. Shpresoj që bashkëpunimi të vijojë i tillë. 

 

Testimonial për Jonida Zerba, zyra Century 21 Royal

- Unë dhe bashkëshortja ime zgjodhëm të blinim një apartament në Shqipëri dhe për këtë zgjodhëm të bashkëpunonim me Jonida Zerba nga Century 21 Royal që ndodhet në Tiranë. Që në takimin e parë me Jonidën, kuptuam se ajo ishte mirë në dijeni të rastit tonë dhe përvoja e saj dëshmonte për një kompetencë të çmueshme në detyrë. Pasi i shpjeguam të gjitha kërkesat tona lidhur me apartamentin, ajo u angazhua plotësisht për të gjetur pronën e duhur për ne, që jo vetëm i përmbushte të gjitha kriteret e kërkuara, por ishte brenda buxhetit që mund të përballonim. Vetëm nga ky fakt arritëm të kursenim shumëkohë të vyer për ne. 

Ndër të tjera, Jonida fliste shumë mirë edhe anglisht, edhe frëngjisht (gjuhën tonë), gjë e cila na e lehtësoi komunikimin me të. Falë profesionalizmit të saj, disponibilitetit për të na asistuar në çdo moment (pa dyshimin më të lehtë, Jonida i përgjigjej shpejt çdo pyetjeje apo kërkese tonës) si dhe durimit dashamirës për të dëgjuar dhe plotësuar çdo kërkesë tonën, ne arritëm të gjenim apartamentin që dëshironim. 

Për këtë, Jonida na udhëzoi drejt në çdo procedurë administrative dhe bankare që duhet të ndiqnim, duke u vendosur në marrëdhënie komunikimi edhe me avokatin tonë, duke na shpjeguar në çdo moment, hap pas hapi procedurat për t'u ndjekur. 

Do të kishte qenë e pamundur për ne, pa Jonidën, që të arrinim të blinim apartamentin e dëshiruar, sidomos në një vend që nuk ndodhet në Bashkimin Europian dhe nuk ndjek të njëjtat procedura me të cilat jemi mësuar në Francë apo Europë. Kjo nënkupton që ne po bënim një hap drejt të panjohurës, ku rregullat dhe ligjet ndryshonin, prandaj ishte vetëm falë pranisë së Jonidës që arritëm të mbyllnim me sukses transaksionin. 
Kolegu i saj Irdi është gjithashtu një agjent mbresëlënës.

Në mbyllje theksoj se te dy ne, i jemi shumë mirënjohës Jonidës për ndihmën e saj të vyer gjatë blerjes së apartamentit tonë. Durimi, prania dhe mirësjellja e saj ishin garantuesit më të mirë në procesin e blerjes. Falë saj, kërkimi ynë për të blerë një apartament në Shqipëri arriti të bëhej realitet. 
Faleminderit një mijë herë Jonida! 
 

Copyright © 2020