Përshkrim

Century 21 Royal sjell për ju shitjen e 1500m2 tokë tek Ullishtet në rrugën Xhebrahimi. Pamje fantastike e liqenit dhe qytetit.
Akses në rrugën rrugën kryesore. Mundësi ndërtimi.
Për një vizitë në pronë kontaktoni në numrin 0696377599


Informacion
Sipërfaqja:

1500 m2

Lloji:

Commercial Land Lloji

Status:

New

Availability:

Available

Website Views:

42 Website Views


Vendndodhje

Adresa: Rruga Xhebrahimi

Shteti: Albania

Qyteti: Tirana

Kodi Postar :


Kontakto Agjentin

Copyright © 2019