Përshkrim

Shitet magazine+truall ne Vore ( Picar ).
Me cerfifikate te rregullt pronesie shitet ndertesa e ndare ne 2 kate me sip totale. 590 m/2 .Kati pare mund te përdoret për magazinim mallrash pasi ka ambjente shumë
të përshtatshme duke marrë në konsideratë dhe lartësinë e katit. Ka një
shesh mjaft të përshtatshëm dhe hyrja bëhet direkt nga sheshi. Ka dy porta
hyrëse për në secilën magazinë.
Ndersa kati 2 eshte i ndare ne dy ambjente qe sherbejne per zyra.
Hyrja ne kete objekt behet nepermjet rruges dytesore te autostrades Tirane-Vore.
Shtrirja e kesaj prone ka nje ball me autostraden prej 90m.
Siperfaqja totale e tokes eshte 4800 m/2.
CMIMI I NEGOCIUESHEM !!!


Informacion
Sipërfaqja:

6076 m2

Lloji:

Multipurpose space Lloji

Status:

Used

Availability:

Available

Website Views:

94 Website Views

Dokumentacion:

Ka hipoteke


Vendndodhje

Adresa: 2 Km nga City Park ( Vija Pare )

Shteti: Albania

Qyteti: Vorë

Kodi Postar :


Kontakto Agjentin

Copyright © 2019