Përshkrim

Njesia ndodhet ne kryqezimin e rrugeve Margarita Tutulani dhe Gjik Kuqali. Aktualisht eshte e dhene me qera nje pasticerie me kontrate afatagjate. Siperfaqja aktuale eshte 72.38 nga te cilat 62.38 te hipotekuara ndersa 10 m te tjera jane ne proces legalizimi.
Per me shume informacion telefononi ne 0683599278


Informacion
Sipërfaqja:

72 m2

Lloji:

Shop Lloji

Status:

Used

Availability:

Available

Website Views:

46 Website Views

Dokumentacion:

Ka hipoteke


Vendndodhje

Adresa: Rruga Margarita Tutulani

Shteti: Albania

Qyteti: Tirana

Kodi Postar :


Kontakto Agjentin

Copyright © 2019