Përshkrim

Në rrugën e Durrësit , Dritan Hoxha shitet Post Parkimi. Kompleksi është i pozicionuar 1.9km nga qëndra e Tiranës i përbëre nga 5 godina rezidenciale. Ndërtimi sipas standarteve europiane dëshmon se kompania ka zgjedhur rrugën më të mire për ti ofruar klientëve rezidenca banimi dhe qendra biznesi bashkëkohore dhe tejet cilësore. Implementimi i inovacioneve të fundit në projektim dhe zbatimi i teknologjisë më të lartë garantojnë rezultate të cilësisë së lartë për sot dhe për të ardhmen.


Informacion
Sipërfaqja:

m2

Kati:

1 Kati

Lloji:

Parking Lloji

Status:

New

Availability:

Sold

Website Views:

41 Website Views

Dokumentacion:

Ka hipoteke


Vendndodhje

Adresa: Rruga Dritan Hoxha

Shteti: Albania

Qyteti: Tirana

Kodi Postar :


Kontakto Agjentin

Copyright © 2019