Hyr
Alt Alt Alt Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Përshkrim

Shiten kapanone ne Tirana Industrial Park, te ndodhura ne afersi te mbikalimit te Rinasit, ne rrugën dytësore përgjatë Autostradës Tiranë-Durrës,e cila është një arterie kryqëzimi destinacionesh shumë të rëndësishme, si Porti i Durrësit, Aeroporti Ndërkombëtar i Rinasit, Rruga e Kombit drejt Kosovës, si dhe drejt Maqedonisë së Veriut nëpërmjet aksit rrugor Tiranë-Elbasan. TIP ka gjithashtu një pozicion strategjik për biznesin, me një rreze të shkurtër, shërbimesh, pagesash dhe doganash të cilat i përkasin logjistikës.
Ky Park Industrial dhe Logjistik, shtrihet në një siperfaqe prej rreth 136 ha, duke shërbyer si një hapësirë e
gjerë dhe e dedikuar njësive të mëdha, në këtë rast kapanoneve industriale dhe logjistike, të cilat pjesën
ballore të tyre e kanë të mirë-projektuar për të funksionuar si zyra apo hapësira ekspozimi (showroom).
Sipërfaqja totale e Tirana Industrial Park është 76.000m². Njësitë, pra Kapanonet mund të shërbejnë për
magazinim dhe ekspozim apo shitje si dhe prodhim i industrive të lehta (fazon ose tekstile).

Tirana Industrial Park ofron në fazën e parë të ndërtimit këto module për mundësi zgjedhje:
1. Kapanon me sipërfaqe 900m², (magazina 700m² + 200m² showroom me dy kate)
2. Kapanon me sipërfaqe 1100m² (magazina 700m² + 400m² showroom me dy kate)
3. Kapanon me sipërfaqe 1650 m² (magazina 1050m² + 600 m² showroom me dy kate

Per me shume informacion, kontakto tani!


Informacion
Sip. Totale:

1100 m2

Lloji:

Warehouse

Statusi:

New

Availability:

Available

Website Views:

173

Dokumentacion:

Ne proces hipotekimi


Vendndodhje

Adresa: Tirana Industrial Park

Shteti: Albania

Qyteti: Tirana

Kodi Postar :


Kontakto Agjentin

Copyright © 2020