Hyr
Alt Alt
Alt
Alt
Përshkrim

Century 21 Royal sjell per ju ambient komercial per shitje ne nje objekt 8 katesh banimi dhe sherbime, 2 kate parkimi nen toke. Objekti ndodhet 2.2 km larg me sheshin Skenderbej.
Ambienti ndodhet ne katin 0
Gjithashtu ne objekt disponojme edhe poste parkimi.

Ҫmimi per parkimet ne -1 eshte 14.000€/Parkim.

Ҫmimi per parkimet ne -2 eshte 12.000€/Parkim.

Per me shume informacion kontaktoni agjentin qe trajton pronen.


Informacion
Lloji:

Commercial

Statusi:

Under Construction

Availability:

Available

Website Views:

52

Dokumentacion:

Ne proces hipotekimi


Vendndodhje

Adresa: Ali Demi

Shteti: Albania

Qyteti: Tirana

Kodi Postar :


Kontakto Agjentin

Copyright © 2020