Hyr
Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Përshkrim

Vilë për shitje e ndodhur në zonën e Selitë. Vila shitet e mobiluar dhe është e organizuar në:
Bodrumi - 47,9 m2 ( lartësia 1,86 m/l, )
Kati përdhe - 222 m2 (ambjent ekon-social - 171,3 m2 + dhomë zhveshje etj, banjo - 50,7m2)
Kati parë - 234.4 m2 (I pa mobiluar – holl, kuzhinë, katër dhoma, dy banjo, ballkon varandë)
Kati dytë - 226.3m2 ( e mobiluar, holl me dy ambjente, kuzhinë, anex, 3 dhoma, 2 banjo)
Papofingo - 101.7m2 (e mobiluar, holl, një dhomë,banjo ), taracë rreth 70m2)
Sip ndërtimi rreth - 800 m2 (Ndërtimi ka përfunduar në shtator 2004)
Truall total - 720 m2 (Përmasat e parceles 39ml*18.5ml, me certificate 413,6 m2 plus rreth 307 m2 janë në posedim prej 30 vjetësh por pa certifikatë)
Struktura ndërtimore: - 201.6 m2 (12,6 m/l*16m/l), parcela ndërtimore me certifikatë 413,6 m2.

Për informacione të mëtejshme apo një vizitë në Vilë më kontaktoni!


Informacion
Lloji:

Villa

Statusi:

Used

Availability:

Available

Website Views:

32

Dokumentacion:

Ka hipoteke


Vendndodhje

Adresa:

Shteti: Albania

Qyteti: Tirana

Kodi Postar :


Kontakto Agjentin

Copyright © 2020