Toke dhe magazine industriale. - Century 21 Albania
Përshkrim

Toke dhe kapanon industrial. E aksesueshme nga rruge, e pershtatshme per magazinim, ushtrim biznes-prodhimi, etj.


Informacion
Sip. e brendshme:

3006 m2

Sip. Toke:

4990 m2

Lloji:

Industrial Land

Statusi:

New

Availability:

Sold

Website Views:

1265


Vendndodhje

Adresa: Xhavzotaj Durres.,

Qyteti: Tirana


Kontakto Agjentin