Hyr
Përshkrim

Objekti eshte projektuar si Godine Sherbimesh. Ai perbehet nga 4 kate mbi toke dhe 1 kat nentoke , aktualisht funksionon si Hotel . I pozicionuar brenda nje prone prej 550m2 me siperfaqe per kat prej 197m2. Tarraca eshte e shfrytezueshme me akses nga shkallet. Godina ka funksionuar dhe funksionon si hotel dhe ne katin e fundit eshte e projektuar per restorant . Ka 18 dhoma dhe pervec godines eshte edhe nje bar i hapur. Godina ka nje oborr plotesisht te gjelberuar.


Informacion
Sip. Toke:

550 m2

Lloji:

Hotel

Statusi:

Used

Availability:

Available

Website Views:

5238

Dokumentacion:

Ka hipoteke


Karakteristikat
Vendndodhje

Adresa:

Shteti: Albania

Qyteti: Dhërmi

Kodi Postar :


Kontakto Agjentin

Copyright © 2020