WHITE HILL RESIDENCE, PARKING SPACE FOR SALE ! - Century 21 Albania
Përshkrim

“White Hill Residence” është një projekt luksoz , inovator në Durrës.
Residenca është e pozicionuar në zonën më të qetë të qytetit , në pjesën kodrinore të Currilave , 50 meter distance nga deti.
Ky kompleks me stil arkitekture moderne është e përbërë nga katër godina të ndërtuara me standartin më të lartë të cilësisë së ndërtimit , ku tre prej godinave janë tipologji banimi dhe një godinë për shërbim hotelerie.
Gjithashtu në këtë kompleks kemi prezencën e një pishinë, bari dhe restauranti që ndërthuren me hapësirat e gjelbëruar që ky ambjent ofron në funksion jo vetem të hotelerisë por edhe të banorëve të rezidencës.
Në cilësinë e ndërtimit vlen për tu përmendur sistemi kapot i përdorur për izolimin , ndarjen e apartamenteve me dopjo tullë dhe lesh guri, sistemin qëndrorë në ngrohjen dhe ftohjen e saj.
Residenca ofron një shumëllojshmëri shërbimesh dhe facilitetesh. Ky projekt është ideuar të ketë administrim profesional për mirëmbajtjen e hapësirave të përbashkëta duke ofruar :
Mundësi parkimi në katet -1 dhe -2, recepsion të dedikuar në cdo godinë, kamera sigurie dhe roje private , kopshtar për hapësirat e gjelbëruara të residencës si dhe sanitare në cdo njësi.


Informacion
Sip. Totale:

25 m2

Sip. e brendshme:

20 m2

Lloji:

Parking

Statusi:

New

Availability:

Sold

Website Views:

135

Dokumentacion:

Ne proces hipotekimi


Vendndodhje

Adresa: White Hill Residence, Currila

Qyteti: Durrës


Kontakto Agjentin

Copyright © 2020