Karriera - Century 21 Albania

 

Nis karrierën e vërtetë!

 

 

APLIKO PËR PUNËN TËNDE TË RE TANI!

Me Century 21 Albania, ju i bashkoheni rrjetit global prej 12,600 zyrash imobiliare, të cilat prej 50 vitesh ofrojnë shërbimin e konsulencës dhe ndërmjetësimit të pasurive të patundshme si marka më e njohur dhe më e respektuar në botë.

Si rrjeti lider i industrisë imobiliare në rajon, me 29 zyra në Shqipëri dhe Mal të Zi, ju do të diferencoheni me standardin tonë të artë duke zhvilluar aftësitë tuaja profesionale në një nga industritë më fitimprurëse.

- Vendose vetë limitin tënd
- Vendosi vetë oraret e tua
- Zgjero kontaktet e tua
- Socializo
- Realizo ëndrra
- Rritu profesionalisht

Nëse ëndrra juaj është të jeni sipërmarrës i biznesit tuaj, atëherë e ardhmja juaj është me Century 21. Investoni kohën dhe ambicien tuaj në ekspertizën tonë dhe aplikoni sot si Konsulent Imobiliar.

BE RELENTLESS!

Do të kontaktohen për intervistë vetëm të përzgjedhurit.