HAPSIRE PER SHUME QELLIME - Century 21 Albania
描述

Shitet hapsira toksore me siperfaqe prej 2500m2.Ka piceri, lokal, lavazh, agjensi siguracionesh dhe parking. Ka dhe projekt per ndertimin e nje srvisi per makina brenda teritorit. Ndodhet ne nje zone shum te favorshme per te gjitha keto biznese qe ka brenda saj dhe te gjitha jan aktive.


信息
总面积:

500 m2

内部区域:

500 m2

土地面积:

2500 m2

地板:

1

类型:

Multipurpose space

状态:

Used

可用性:

Available

Website Views:

226


位置

地址: Koualidimi Durres

州: Albania

市: Durrës

邮编/邮政编码 :


要求显示

Copyright © 2020