Shitet Bar-Kafe tek Rr. Dibres - Century 21 Albania
描述

Shitet Bar- Kafe prane komisariatit nr.4 . Ambjenti ka nje siperfaqe te brendshme prej 85 m2 dhe siperfaqe te jashtme prej 240 m2 ku vetem 120 m2 paguhet si hapesire publike. Biznesi eshte i ngritur prej 8 vitesh dhe momentalisht eshte i dhene me qira ne shumen prej 600 euro. Disponon certifikate pronesie
Per me teper informacion kontaktoni ne nr e telefonit.


信息
总面积:

240 m2

内部区域:

85 m2

类型:

Bar / Restaurant

状态:

Used

可用性:

Available

Website Views:

7

文件資料:

有抵押


位置

地址:

州: Albania

市: Tirana

邮编/邮政编码 :


要求显示

Copyright © 2020