登录
Alt Alt Alt Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
描述

Shitet toke prane liqenit te farkes, me siperfaqe 9000m2. Kjo toke ka kushte shume te mira per ndertim vilash rezidenciale, pasi qetesia dhe ajri i paster mundesojne nje jetese te shendetshme. Kjo zone zoteron dhe kushtet optimale urbanistike per shfrytezim me qellim turizmi ose rezidenciale. Toka zoteron dokumentacion te rregullt hipotekor.
Per cdo informacion mbi pronen na kontaktoni!


信息
内部区域:

9000 m2

土地面积:

9000 m2

类型:

Rural Land

状态:

New

可用性:

Available

Website Views:

67

文件資料:

有抵押


位置

地址: FARKE E VOGEL

州: Albania

市: Tirana

邮编/邮政编码 :


要求显示

Copyright © 2020