Shesim Kapanon ne Autostraden Tirane Durres! - Century 21 Albania
描述

Kapanoni eshte ndertuar ne nje truall prej 4650 m2 , buze autostrades Tirane- Durres ne vijen e pare me nje vizibilitet shume te mire.
Aksesi ne objekt behet direkt nga autostrada ose edhe nga rruga dytesore prane autostrades.
Ne truallin e siperpermendur eshte ndertuar nje kapanon me siperfaqe 1560m2 , ( gjatesi 65m, gjeresi 24m, lartesi 11m)
Hapesira tjeter e territorit eshte e asfaltuar sipas projektit inxhinierik duke respektuar te gjitha shtresat e mbushjes me gure dhe cakull.
Dyshemja eshte dysheme industriale me kuarz dhe rezine ( me dopio zgare hekuri) me trashesi 20 cm dhe beton te markes 300.
I gjithe teritori eshte i rrethuar me mur rrethues dhe me porte automatike hyrjeje- dalje qe komandohet nga kabina e rojes si edhe drejtperdrejte nga brenda zyrave .
Kabina Elektrie eshte ne prone te kompanise.
I gjithe territori dhe ndertesa nga brenda survejohen nga kamera sigurie.
E gjithe ndertesa eshte e pajisur me sistem sinjalizimi dhe dedektimi ( sensore tymi) ne rast zjarri.
Ndertesa ka depozita uji rezerve 20 mije litra , ku 10 mije litra jane per perdorim ne rast zjarri.
E gjithe prona eshte rivleresuar duke patur cmim real sipas cmimit fiskal ne Agjensine e Kadastres.
Per me teper informacion lutem kontaktoni.


信息
总面积:

4650 m2

内部区域:

1560 m2

土地面积:

4650 m2

浴室:

4

类型:

Warehouse

状态:

Used

可用性:

Sold

Website Views:

29

文件資料:

有抵押


位置

地址: Autostrada Tirane Durres, Autostrada Tiranë - Durrës

市: Tirana


要求显示

Copyright © 2020