CENTURY 21 Aulona - Century 21 Albania

CENTURY 21 Aulona

CENTURY 21 Aulona

CENTURY 21 Aulona

Rruga "Shyqyri Alimerko", Kulla Çobo Center, Vlorë, Albania
CENTURY 21 Aulona operon ne sektorin e pasurive te paluajtshme, prej me shume se 5 vite ne trajtimin e pronave te tipologjive te ndryshme ne qytetin e Vlores. Korrektesia, profesionaliteti dhe dhenia e informacionit koherent jane misioni kryesor i zyres sone per te gjithe klientet tane shqiptar dhe te huaj. Motto

Your First Choice in Real Estate in Vlora.

office-month-badge