House for Sale in Shtoj, Shkodër - 5000 m² of land - Century 21 Albania
Description

Kjo shtëpi e ndodhur në Shtoj, Shkodër, është një mundësi e shkëlqyer për blerësit që kërkojnë hapësirë dhe rehati.
Shtepia eshte nje ndertim cilesore dhe ka siperfaqe te bollshme banimi.
• Sipërfaqe e brendshme: 200 m²
• Sipërfaqe totale truall: 5000 m²
• Ndërtuar në vitin 2010
• E disponueshme për shitje me hipotekë
• Përshtatet për një jetë familjare të qetë
• Për me shume info mund te ne kontaktoni ose te paraqiteni prane zyres tone Rr.Edith Durham, Shkoder"


Information
Gross Area:

5000 m2

Interior Area:

200 m2

Bedrooms:

3

Baths:

2

Floor:

1

Type:

House

Status:

Used

Availability:

Available

Website Views:

3395

Documentation:

Has Certificate


Location

Address: Shtoj

City: Shkodër


Contact Agent