INDUSTRIAL BUILDING FOR SALE - FORMER AZOTIKU, FIER - Century 21 Albania
Description

Godine Industriale per shitje - Ish Azotiku, FIer.
Kjo godine ka nje karakter industrial.
Aktualisht eshte e pajisur me dy ura vinci me kapacitet 6 ton secila.
Prona perfshin dy ndertesa te tipeve te ndryshme, si nga tipi i konstruksionit, ashtu edhe qellimi i perdorimit, si dhe siperfaqen e truallit funksional perreth tyre;
Territor i hapur, i parrethuar, pjeserisht i gjelberuar e pjeserisht i shtruar me beton;
Ndertesa kryesore eshte realizuar me konstruksion me kolona te parafabrikuara, mbushje me mure tulle dhe mbulese me trare dhe soleta betonarme, me lartesi te ndryshueshme 5-11m;
Ndertesa tjeter e bashkangjitur eshte 2 kat, me konstruksion murature tulle e soleta betonarme, e pershtatshme per zyra.
Rifinitura ekzistuese, per te cilat ndihet nevoja e permiresimit te tyre.

Sipërfaqja e zene me ndertim: 4457 M2
Sipërfaqja e pergjithshme e prones: 8340 M2
Mundesi per siperfaqe toke shtese.

Prona ndodhet rreth 3km ne jugperendim te qytetit te Fierit, 600m ne jug te rruges nacionale Fier – Vlore.

Disponon Dokumentacion te Plote Hipotekor.
Per me shume informacion, ju lutem na kontaktoni.


Information
Gross Area:

4457 m2

Interior Area:

4457 m2

Land Area:

10000 m2

Floor:

1

Type:

Industrial

Status:

Used

Availability:

Available

Website Views:

62

Documentation:

Has Certificate


Location

Address: Zona Industriale, ish Azotiku, Patos

City: Fier


Contact Agent