ME QERA - AMBJENT KOMERCIAL - QENDER - Century 21 Albania
Description

Century 21 Future ofron me qera ambjent komercial tek Radio Shkodra. Ambjenti ka nje siperfaqe 119m2 dhe ndodhet ne katin e trete. Ofron mundesi te mira biznesi duke u nisur nga pozicioni dhe hapesira e konsiderueshme. Per informacion me te detajuar mund te paraqiteni prane zyres sone ne adresen: Rr. Qemal Dracini, prane sheshit Demokracia.


Information
Gross Area:

119 m2

Type:

Commercial

Status:

Used

Availability:

Available

Website Views:

2813

Documentation:

Has Certificate


Location

Address: Radio Shkodra, Sheshi Demokracia

City: Shkodër


Contact Agent