Karriera - Century 21 Albania

Nis karrierën e vërtetë!

 

 

APLIKO PËR PUNËN TËNDE TË RE TANI!

Me Century 21 Albania, ju i bashkoheni rrjetit global prej 14,000 zyrash imobiliare, të cilat prej 51 vitesh ofrojnë shërbimin e konsulencës dhe ndërmjetësimit të pasurive të patundshme si marka më e njohur dhe më e respektuar në botë.

Si rrjeti lider i industrisë imobiliare në rajon, me 38 zyra në Shqipëri, në 6 qytete Tiranë, Durrës, Shkodër, Vlorë, Sarandë dhe Korçë.  

Ju do të diferencoheni me standardin tonë të artë duke zhvilluar aftësitë tuaja profesionale në një nga industritë më fitimprurëse.

- Vendose vetë limitin tënd
- Vendosi vetë oraret e tua
- Zgjero kontaktet e tua
- Socializohu me një ekip fantastik
- Realizo ëndrra
- Rritu profesionalisht

Nëse ëndrra juaj është të jeni sipërmarrës i biznesit tuaj, atëherë e ardhmja juaj është me Century 21 Albania. Investoni kohën dhe ambicien tuaj në ekspertizën tonë dhe aplikoni sot si Konsulent Imobiliar.

BE RELENTLESS!

Do të kontaktohen për intervistë vetëm të përzgjedhurit.