All Offices - Century 21 Albania

Lista e zyrave

Rruga e Elbasanit, mbi Fakultetin Ekonomik, Tiranë, Albania
office-month-badge
Rruga "Frosina Plaku", pranë Abi Bank, Tirana, Albania
Rruga "Sami Frasheri", kompleksi Nobis, Tiranë, Albania
Century 21 Adore is part of the leading real estate network in the Albanian market, Century 21 Albania. Century 21 Adore has a staff of qualified and licensed real estate experts. Many years of experience in the construction, management and property development sector gives us the opportunity to treat professionally each client who needs assessment, management or personal consulting in the real estate industry. We are dedicated to being a reliable partner for our customers by creating a positive experience and long-term relationships based on trust, integrity and professionalism. For an extraordinary experience, choose Century 21 Adore!
Street "Teodor Keko" , near Ozone, Tirana, Albania
Century 21 Astoria is part of the leading real estate network in the Balkans, Century 21 Albania. Its staff are qualified and licensed as real estate brokerage experts. 7 years of experience in the same office position offers us the opportunity to deal professionally with both seller and buyer clients. For more information we are 1 step away.
Rruga "Pavarësia", tek Rrota e Kuqe, Plazh, Durrës, Albania
Në Century 21 Atlantic gjeni profesionalizmin, integritetin dhe gadishmërinë për të krijuar një përvojë positive për klientët tanë. Konsulentët tanë besojnë në vlerën e ofrimit të përvojave të jashtëzakonshme duke sfiduar mediokritetin, duke ndërtuar një raport solid dhe fitimprurës biznesi për klientët tanë dhe duke ju dhënë gjithmonë 121%. Na kontaktoni sot për të mësuar rreth blerjes ose listimit të pronës tuaj me Century 21 Atlantic .
Bulevardi "Bajram Curri", Brryli, Tirana, Albania
Century 21 Atrium eshte pjese e Century 21 Albania prej 5 vitesh . 5 vite eksperience ,profesionalizem ,korrektesi,sherbim dhe mbi te gjitha respekt per besimin e cdo klienti.Pjese e ekipit te Century 21 Atrium jane 11 konsulent te licensuar dhe te trajnuar nder vite per te vleresuar cdo kerkese apo deshire dhe per dhene nje experience te paharrueshme. Konsulentet tane nuk realizojne thjesht nje transaksion por ndertojn nje raport solid dhe fitimprures biznesi per klientet tane. Prane Century 21 Atrium ne ndajm nje qellim te perbashket qe eshte suksesi.
office-month-badge
Rruga "Shyqyri Alimerko", Kulla Çobo Center, Vlorë, Albania
CENTURY 21 Aulona operon ne sektorin e pasurive te paluajtshme, prej me shume se 5 vite ne trajtimin e pronave te tipologjive te ndryshme ne qytetin e Vlores. Korrektesia, profesionaliteti dhe dhenia e informacionit koherent jane misioni kryesor i zyres sone per te gjithe klientet tane shqiptar dhe te huaj.
office-month-badge
Rruga "Petro Nini Luarasi", Century 21 Bond Tirane, Albania
Century 21 Bond Real Estate Office, Adresa e Shtepise Tuaj te Re. Nese po kerkoni te blini, te shisni, te merrni apo te jepni me qera nje prone, ne ju ofrojme aistencen e duhur per investim te sigurt. 14 Konsulente Imobiliar me eksperience disavjecare, profesionalizem, besueshmeri, siguri. Bashkepunoni me profesionist, besojini ekipit te Century 21 Bond
Rruga "Don Bosko", Kryqëzimi i Don Bosko me Unazën Tiranë, Albania
Century 21 Bosko operon ne zone e Don Boskos prej 6 vite. Me nje staf te mirekualifikuar dhe te licensuar, ne ju ofrojme sherbimin e nevojshem ne : Shitje/blerje, qiradhenie/qiramarrje, konsulence juridike dhe financiare. Konsulentet tane jane ne sherbim per tju qene prane investimit tuaj te rendesishem me eksperiencen e tyre disa vjecare. Pozicionohemi ne hyrje te rruges Don Bosko dhe mund te na kontaktoni ne menyrat e shfaqura on line! Century 21 Bosko has been operating in the Don Bosko area for 6 years. With a well-qualified and licensed staff, we offer you the necessary service in: Sale/purchase, rental/rental, legal and financial consultancy. Our consultants are at your service to be close to your important investment with their several years of experience. We are located at the entrance of Don Bosco street and you can contact us in the ways shown online!