CENTURY 21 Botaniku - Century 21 Albania

CENTURY 21 Botaniku

CENTURY 21 Botaniku

CENTURY 21 Botaniku

Rruga "Skënder Luarasi", Komuna e Parisit, Tiranë, Albania
Century 21 Botaniku është pjesë e Century 21 CPM si dhe zyra më e mirë për 7 vite radhazi e sistemit Century 21 në Shqipëri. Ne jemi të dedikuar të jemi zgjedhja e parë e klientëve të interesuar për: konsulencë imobiliare, blerje, shitje, investime apo zhvillime pronash. Pjesë e Century 21 Botaniku është dhe Arlinda Kora, agjentja imobiliare më e mirë e rrjetit Century 21 Albania për vitin 2022, 2019 dhe 2018. Por, edhe 14 agjentë të tjerë të suksesshëm dhe me përvojë të konsiderueshme në industrinë imobiliare. Ne jemi duke u angazhuar në mënyrë konstante për krijimin e një skuadre profesionistësh që japin më të mirën për klientët tanë. Kemi krijuar një klimë partneriteti të ndërtuar në besim dhe transparencë. Lexo më shumë Lexo më pak Moto

KRIJOJMË MARRËDHËNIE QË ZGJASIN PËRMES SHËRBIMIT TË JASHTËZAKONSHËM

Telefon : +355674070377

office-month-badge office-best-centurion-badge