CENTURY 21 Atrium - Century 21 Albania

CENTURY 21 Atrium

CENTURY 21 Atrium

CENTURY 21 Atrium

Bulevardi "Bajram Curri", Brryli, Tirana, Albania
Century 21 Atrium eshte pjese e Century 21 Albania prej 5 vitesh . 5 vite eksperience ,profesionalizem ,korrektesi,sherbim dhe mbi te gjitha respekt per besimin e cdo klienti.Pjese e ekipit te Century 21 Atrium jane 11 konsulent te licensuar dhe te trajnuar nder vite per te vleresuar cdo kerkese apo deshire dhe per dhene nje experience te paharrueshme. Konsulentet tane nuk realizojne thjesht nje transaksion por ndertojn nje raport solid dhe fitimprures biznesi per klientet tane. Prane Century 21 Atrium ne ndajm nje qellim te perbashket qe eshte suksesi. Lexo më shumë Lexo më pak

Telefon : +355693389742

office-month-badge