All Offices - Century 21 Albania

Lista e zyrave

Rruga "Skënder Luarasi", Komuna e Parisit, Tiranë, Albania
Century 21 Botaniku është pjesë e Century 21 CPM si dhe zyra më e mirë për 7 vite radhazi e sistemit Century 21 në Shqipëri. Ne jemi të dedikuar të jemi zgjedhja e parë e klientëve të interesuar për: konsulencë imobiliare, blerje, shitje, investime apo zhvillime pronash. Pjesë e Century 21 Botaniku është dhe Arlinda Kora, agjentja imobiliare më e mirë e rrjetit Century 21 Albania për vitin 2022, 2019 dhe 2018. Por, edhe 14 agjentë të tjerë të suksesshëm dhe me përvojë të konsiderueshme në industrinë imobiliare. Ne jemi duke u angazhuar në mënyrë konstante për krijimin e një skuadre profesionistësh që japin më të mirën për klientët tanë. Kemi krijuar një klimë partneriteti të ndërtuar në besim dhe transparencë.
office-month-badge office-rental-year-badge
Rruga "Muhamet Gjollesha", Tiranë, Albania
Century21 Bridge është krijuar në vitin 2018 dhe ndodhet në një nga zonat qëndrore të Tiranës, midis 21 Dhjetorit dhe Urës së Vasil Shantos, ndaj ka marrë dhe emrin BRIDGE (URË). Qëllimi ynë është të ofrojmë shërbim te kualifikuar për të gjithë klientët që besojnë në kompaninë tonë për t'i ndihmuar ata të gjejnë shtëpinë ideale, një investim në pasuri të paluajtshme, një hapësirë biznesi ose tokë për të ndërtuar. Ne synojmë të jemi një pikë referimi për çdo gjë që rrotullohet rreth një prone, falë një game të gjerë shërbimesh plotësuese që mund të ofrojmë: që nga menaxhimi i pronave, ndërmjetësimi me banka kredituese, zyra noterie, analize tregu, dhe deri tek shërbimet e teknikëve të kualifikuar, arkitekteve interior, etj. Besoni në përvojën e agjencisë tonë: ajo do të jetë në gjendje t'ju mbështesë falë njohurive të saj për tregun e pasurive të paluajtshme, t'ju ofrojë një shërbim konsulence për çështjet ligjore dhe në përcaktimin e çmimit të duhur. Telefononi tani për të na besuar shitjen e pronës tuaj ose për të zbuluar propozimet e shumta të pronave të paluajtshme që kemi për t'ju ofruar
office-month-badge
Rruga "Dritan Hoxha" Vila nr.10, Tirane Tirane, Albania
Rruga "Brigada e VIII-të", Pallati LID, Tiranë , Albania
office-month-badge office-rental-year-badge
Rr. "Xhanfize Keko", Hyrja 1 Tiranë, Albania
Century 21 Dream, është çelësi për në botën e pasurive të paluajtshme, pjesë e rrjetit lider në tregun imobiliar Century 21 Albania. Ne jemi këtu për ti kthyer ëndrrat tuaja në realitet.Nëse po kërkoni të blini/shisni të jepni apo të merni me qira ne ju garantojmë një larmi pronash për cdo preferencë tuajën.Jemi tek ju me një shërbim korrekt dhe ekip profesional.Hidhni hapin e parë drejt shtëpisë tuaj të ëndrrave sot! Kontaktoni Century 21 Dream dhe lërini profesionistët tju udhëheqin në këtë rrugëtim !
Rruga "Sami Frashëri", Godina Agimi, Tiranë, Albania
Elite, pjesë e rrjetit CENTURY 21 Albania që prej vitit 2015. Ky biznes është ndërtuar ndër vite mbi bazën e komunikimit, pasionit dhe transparencës. Ne përpiqemi të ofrojmë një shërbim profesional për ju , sepse ju jeni prioriteti ynë. Nëse jeni duke kërkuar për një pronë për blerje/shitje/qira, ne jemi ata që ju po kërkoni.
office-month-badge
Rruga "Taulantia", lagjja nr.1, Durrës, Albania
office-rental-year-badge