Shitet Toke per zhvillim ne Rrugen e Aeroportit - Century 21 Albania
Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Përshkrim

Kam kenaqesine t'ju prezantoj me truall ne rrugen Nacionale Kashar Rinas.

Trualli pozicionohet në anë të këtij aksi me akseses të menjehershem me aksin nacional, dhe me rrugen hyrese të fshatit Bërxull.

Vlen të theksohet komunikimi i drejtperdrejte me autostraden e re Thumane-Kashar-Rrogozhinë.

Zona ky ndodhet prona i është nënshtruar reabilitimit total të infrastruktures në gjithë akset që e rrethojnë,dhe sipas planit urbanistik të miratuar është një miks SHERBIME dhe BANIM.

Trualli ka një sipërfaqe 6920 m2.

Destinacioni i tij sipas një leje ndërtimi të miratuar ka qënë godinë shërbimi kapanon.

Kështu që janë investuar në të gjith e teritorin e tij sistemi i kullimit, dranazhimit, mbushjes dhe mbjedhja e kolonave mabajtese të kapanonit.

Prona posedon dokumentacion te rregullt ligjor dhe të gjithë dokumentacionin mbështetes të lejes së ndertimit të marrë.


Informacion
Sip. Totale:

6920 m2

Sip. e brendshme:

6920 m2

Sip. Toke:

6920 m2

Lloji:

Land

Statusi:

New

Availability:

Available

Website Views:

224

Dokumentacion:

Ka hipoteke


Vendndodhje

Adresa: Vorë

Qyteti: Vorë


Kontakto Agjentin