SHESIM HOTEL BOUTIQUE NE KORCE! - Century 21 Albania
Përshkrim

Shitet HOTEL BOUTIQUE MADHESHTOR NE KORCE!
Mundesi Ideale per investim.
Hoteli pozicionohet vetem 500m larg nga Katedralja Ortodokse "Ringjallja e Krishtit”, ne Qytetin e Korces dhe eshte duke u rikonstruktuar nga e para duke mbajtur te gjitha vlera arkitekturore dhe historike te qytetit te Korces.
Sipas Lejes zhvillimore organizimi i viles po realizohet si me poshte:
Kati nentoke zhvillohet ne 2 nivele, ai I siperfqjes ekzistuese me lartesi 190cm, me te ulet sesa ambienti i ri me lartesi 263cm, duke rritur cilesine e shfrytezimit te ambientit.
Ne fasaden e pasme jane ndertuar shkallet e hapura metalike te aksesit nderkate. Ne katin nentoke sipas projektit jane parashikuar kuzhina e restorantit, salla e restorantit me skylight per te furnizuar me drite natyrale, si edhe ambientet teknike dhe lavanderia e hotelit.
Shkalla qe lidh hotelin me restorantin ne katin e bodrumit nepermjet oborrit, vendoset para hyrjes ne godine e hapur dhe me shkalle metalike.
Ne katin e perdhe & katin e pare sipas projektit jane ndertuar 8 dhoma hotelerie (4 ne cdo kat) me tualetet perkatese brenda dhomave, si edhe shkalla e aksesit per ne katet me siper. Muratura eshte riparuar teresisht per te patur performance me te mire energjitike duke perdorur termoizolim me lesh guri 8cm.
Ne katin e dyte sipas projektit jane ndertuar 3 dhoma hotelerie (suita) me tualetet perkatese brenda dhomave si edhe shkalla e aksesit per ne katet me poshte. Muratura eshte e re duke qene se eshte kati qe sapo eshte shtuar ka kushtet e duhura teknike per performance maksimale termike. Muri ne fasadet eshte veshur me llamarine per tu evidentuar si volume i ri i shtuar ne godine si edhe per te krijuar mbrojtje arkitektornike.
Investimet te ngurta:
• Materialet e perdorura ne rifiniture jane guri I zi i Korces.
• Veshje me celik special I cili nuk ndryshket.
• Catia dyujese me pjerresi 16o dhe 15o .
• Instalime hidraulike te firmes FAR
• Sisteme elektrike shume cilesore dhe bashkekohore
• Termoizolim kapot me lesh guri 8cm.
• Sistem kondicionimi dhe aspirimi Inverter A+++

Siperfaqet:
SIPERFAQE E PERGJITHSHME E TRUALLIT: 188.0 M
SIPËRFAQE E PERGJITHSHME E NDERTIMIT: 411.2 M
SIPËRFAQE E NDERTIMIT MBI TOKE: 260 M3
SIPERFAQE E NDERTIMIT NENTOKE: 151.2 M
NR I DHOMAVE STANDARDE: 8 DHOMA
NR I SUITAVE: 3 SUITA
NR I KATEVE MBI TOKE: 3 КАТЕ
NR I KATEVE NENTOKE: 1 KAT
LATRESIA NE METRA: 12.0 М
Ky hotel eshte mudesi ideale investimi pasi ndodhet ne nje nga qytetet me turizmin me te larte dhe me te rendendesishem te Shqiperise.
Objekti shitet ne gjendjen aktuale, por sipas kerkeses mund te dorezohet I perfunduar sipas projektit, me cmim tjeter.
Per me shume informacione ose nje vizite ne prone, ju lutem me kontaktoni.


Informacion
Sip. Totale:

411 m2

Sip. e brendshme:

411 m2

Sip. Toke:

188 m2

Dhomat e gjumit:

11

Tualetet:

12

Kati:

3

Lloji:

Hotel

Statusi:

New

Availability:

Available

Website Views:

537

Dokumentacion:

Ka hipoteke


Vendndodhje

Adresa: Lagjia Nr. 1

Qyteti: Korçë


Kontakto Agjentin